//
ALEXANDRU OPREA, SECRETAR EXECUTIV PSD DÂMBOVIŢA, DESPRE ÎNLOCUIREA LUI ORBAN CU MICULESCU: „ESTE BENEFIC PENTRU PSD” Reviewed by Momizat on . Alexandru Oprea, secretar executiv al PSD Dâmboviţa, a vorbit într-o recentă conferinţă de presă despre schimbarea-surpriză produsă, la sfârşitul săptămânii tre Alexandru Oprea, secretar executiv al PSD Dâmboviţa, a vorbit într-o recentă conferinţă de presă despre schimbarea-surpriză produsă, la sfârşitul săptămânii tre Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » ALEXANDRU OPREA, SECRETAR EXECUTIV PSD DÂMBOVIŢA, DESPRE ÎNLOCUIREA LUI ORBAN CU MICULESCU: „ESTE BENEFIC PENTRU PSD”

ALEXANDRU OPREA, SECRETAR EXECUTIV PSD DÂMBOVIŢA, DESPRE ÎNLOCUIREA LUI ORBAN CU MICULESCU: „ESTE BENEFIC PENTRU PSD”

ALEXANDRU OPREA, SECRETAR EXECUTIV PSD DÂMBOVIŢA, DESPRE ÎNLOCUIREA LUI ORBAN CU MICULESCU: „ESTE BENEFIC PENTRU PSD”

Alexandru Oprea, secretar executiv al PSD Dâmboviţa, a vorbit într-o recentă conferinţă de presă despre schimbarea-surpriză produsă, la sfârşitul săptămânii trecute, în conducerea PNL Dâmboviţa, când locul liberalului Ludovic Orban a fost luat de preşedintele de până atunci al UNPR Dâmboviţa, Dumitru Miculescu.

Reprezentantul social democraţilor dâmboviţeni a spus: „Este notabil că, în sfârşit, reprezentanţii UNPR Dâmboviţa, conduşi de Dumitru Miculescu, au reuşit să se clarifice doctrinar”.

Alexandru Oprea a spus că, din datele pe care le are, „mutarea” de la sfârşitul săptămânii trecute a produs multă nemulţumire, atât în organizaţiile UNPR, cât şi în organizaţii PNL, actualul copreşedinte al liberalilor intenţionând deja să facă o serie de schimbări în rândul candidaţilor stabiliţi până acum.

Secretarul executiv al PSD crede că şi copreşedintele Iulian Vladu, cu care Dumitru Miculescu ar trebui să facă echipă, nu va avea, în contextul acestor schimbări, un viitor politic „roz”: „Domnului Iulian Vladu i s-a promis că va fi pe lista de parlamentari pentru toamnă. Ceea ce nu ştie dumnealui este că până în toamnă s-ar putea să nu mai decidă dumnealui, ci să decidă cel care va fi preşedintele noului partid naţional Liberal. Acea poziţie e iluzorie pe listă”.

Cât despre colaborarea cu noua conducere a UNPR Dâmboviţa, Alexandru Oprea a precizat: „Sunt încredinţat de faptul că cei care vor prelua conducerea UNPR Dâmboviţa vor dori să avem o colaborare în perspectiva alegerilor locale şi parlamentare şi, aşa cum s-a întâmplat şi la nivel central, vom reuşi să încheiem un protocol de colaborare”.

Se pare că noul preşedinte al UNPR Dâmboviţa va fi Cosmin Bozieru, cel pe care fosta conducere a organizaţiei a vrut să-l excludă din partid, demersuri care au dus la pierderea de către acesta a funcţiei de viceprimar al municipiului Târgovişte şi a mandatului de consilier municipal.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.