//
ALEXANDRU ȚACHIANU, CANDIDATUL PSD DÂMBOVIȚA PENTRU PRIMĂRIA BRANIȘTEA Reviewed by Momizat on . Alexandru Țachianu a fost desemnat oficial, în ședința Biroului Permanent Județean, candidatul PSD Dâmbovița pentru Primăria Comunei Braniștea. Funcția de prima Alexandru Țachianu a fost desemnat oficial, în ședința Biroului Permanent Județean, candidatul PSD Dâmbovița pentru Primăria Comunei Braniștea. Funcția de prima Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » ALEXANDRU ȚACHIANU, CANDIDATUL PSD DÂMBOVIȚA PENTRU PRIMĂRIA BRANIȘTEA

ALEXANDRU ȚACHIANU, CANDIDATUL PSD DÂMBOVIȚA PENTRU PRIMĂRIA BRANIȘTEA

ALEXANDRU ȚACHIANU, CANDIDATUL PSD DÂMBOVIȚA PENTRU PRIMĂRIA BRANIȘTEA

Alexandru Țachianu a fost desemnat oficial, în ședința Biroului Permanent Județean, candidatul PSD Dâmbovița pentru Primăria Comunei Braniștea. Funcția de primar a rămas vacantă după ce primarul ales a candidat pentru Camera Deputaților la alegerile de anul trecut și a câștigat un mandat de parlamentar.

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, a subliniat într-o conferință de presă: „În ședința Biroului Permanent Județean, am validat ca și candidat pentru funcția de primar al comunei Braniștea pe domnul Alexandru Țachianu, 37 de ani, un om cu experiență, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, fost președinte al Agenției Domeniilor Statului, manager proiect în cadrul GAL Titu, de profesie inginer, un om care a demonstrat și la nivel național dar și în mediul privat din care face parte și astăzi, un om care și-a făcut studiile și în afara țării. Un om care a demonstrat că are capacitatea organizatorică, are capacitatea de a dezvolta comunitatea locală și cu siguranță, împreună cu noi toți, Alexandru Țachianu va fi viitorul primar al comunei Braniștea” a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în cadrul unei conferințe de presă.

Prezent la conferința de presă, Alexandru Țachianu a prezentat o parte din proiectele pe care dorește să le implementeze în comuna Braniștea dacă va fi ales primar.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.