//
ALIMENTAREA CU APĂ ÎN COMUNA PRODULEȘTI, ÎNTRERUPTĂ Reviewed by Momizat on . Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița anunță că se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comuna Produlești în data de 24.08.2022, între orele 00:00-16:00, pen Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița anunță că se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comuna Produlești în data de 24.08.2022, între orele 00:00-16:00, pen Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » ALIMENTAREA CU APĂ ÎN COMUNA PRODULEȘTI, ÎNTRERUPTĂ

ALIMENTAREA CU APĂ ÎN COMUNA PRODULEȘTI, ÎNTRERUPTĂ

ALIMENTAREA CU APĂ ÎN COMUNA PRODULEȘTI, ÎNTRERUPTĂ

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița anunță că se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comuna Produlești în data de 24.08.2022, între orele 00:00-16:00, pentru lucrări de mentenanță (inspecție) bazin înmagazinare, în vederea derulării investițiilor de modernizare rețele apă/canal prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL INFRASTRUCTURĂ MARE.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.