//
ALIMENTAREA CU APĂ, OPRITĂ ÎN SATUL UNGURENI, COMUNA DRAGOMIREȘTI Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că se va întrerupe alimentarea cu apă în satul Ungureni din comuna Dragomirești, în data de 05.10.2022, între orele 08:00-13:00, COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că se va întrerupe alimentarea cu apă în satul Ungureni din comuna Dragomirești, în data de 05.10.2022, între orele 08:00-13:00, Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » ALIMENTAREA CU APĂ, OPRITĂ ÎN SATUL UNGURENI, COMUNA DRAGOMIREȘTI

ALIMENTAREA CU APĂ, OPRITĂ ÎN SATUL UNGURENI, COMUNA DRAGOMIREȘTI

ALIMENTAREA CU APĂ, OPRITĂ ÎN SATUL UNGURENI, COMUNA DRAGOMIREȘTI

COMUNICAT DE PRESĂ

Vă informăm că se va întrerupe alimentarea cu apă în satul Ungureni din comuna Dragomirești, în data de 05.10.2022, între orele 08:00-13:00, pentru igienizarea periodică a rezervorului de apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.