//
AMBASADORUL TURCIEI, ÎN DÂMBOVIŢA Reviewed by Momizat on . Ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Turcia în România, Osman Koray Ertaş, a efectuat recent o vizită în județul Dâmbovița, prilej cu care E Ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Turcia în România, Osman Koray Ertaş, a efectuat recent o vizită în județul Dâmbovița, prilej cu care E Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » AMBASADORUL TURCIEI, ÎN DÂMBOVIŢA

AMBASADORUL TURCIEI, ÎN DÂMBOVIŢA

AMBASADORUL TURCIEI, ÎN DÂMBOVIŢA

Ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Turcia în România, Osman Koray Ertaş, a efectuat recent o vizită în județul Dâmbovița, prilej cu care Excelența Sa a avut o întâlnire, alături de reprezentanţi ai oamenilor de afaceri turci, cu preşedintele Consiliului Judeţean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și prefectul judeţului, Ioan Marinescu.

Adrian Țuțuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmbovița, a arătat care au fost rezultatele acestei vizite: ”I-am informat pe Domnul Ambasador și pe delegația oamenilor de afaceri care-l însoțesc cu privire la posibilitățile de dezvoltare de afaceri în Județul Dâmbovița. Am prezentat parcurile industriale ale Consiliului Județean de la Priboiu, Moreni și Mija, oportunitățile de afaceri din zona montană și punctele de interes pentru dezvoltarea unor afaceri în domeniul agricol. De asemenea, am discutat despre proiectele pe infrastructură pe care le avem în dezvoltare sau ca obiectiv pentru anul următor și am rugat-o pe Excelența Sa să ne sprijine și să-i îndrume pe investitorii interesați spre Județul Dâmbovița, apreciind împreună că există potențial și că județul are argumente care-l fac competitiv în această direcție.”

Osman Koray Ertaş, ambasadorul Republicii Turcia în România, a subliniat: ”După cum știți, Turcia și România sunt prietene foarte bune din punct de vedere politic, militar etc. Ce încercăm să facem este să tranformăm aceste relații politice bune în relații economice concrete. De aceea, călătorim prin mai multe județe, acolo unde avem de investiții turcești. Și aici există astfel de investiții – Artic, Erdemir, Montebianco și altele – și dorim să sporim aceste investiții.”

 

About The Author

Number of Entries : 1073

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.