//
ANSAMBLUL BRÂNCOVENESC POTLOGI – PREGĂTIRI PENTRU INAUGURARE Reviewed by Momizat on . În sfârşit, vor fi deschise, pentru publicul larg, porţile Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi, după un amplu proces de restaurare şi modernizare la care a f În sfârşit, vor fi deschise, pentru publicul larg, porţile Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi, după un amplu proces de restaurare şi modernizare la care a f Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » ANSAMBLUL BRÂNCOVENESC POTLOGI – PREGĂTIRI PENTRU INAUGURARE

ANSAMBLUL BRÂNCOVENESC POTLOGI – PREGĂTIRI PENTRU INAUGURARE

ANSAMBLUL BRÂNCOVENESC POTLOGI – PREGĂTIRI PENTRU INAUGURARE

În sfârşit, vor fi deschise, pentru publicul larg, porţile Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi, după un amplu proces de restaurare şi modernizare la care a fost supus acest obiectiv istoric şi cultural. Momentul va fi marcat printr-o festivitate, care va avea loc duminică, 29 noiembrie. Sunt aşteptaţi numeroşi oaspeţi din judeţ şi din ţară, fiind invitaţi la eveniment reprezentanţi ai guvernului, ai ADR Sud Muntenia, academicieni, primari, parlamentari, şefi de deconcentrate.

Programul manifestărilor include primirea invitaţilor, alocuţiuni, o slujbă religioasă, prezentarea proiectului, dar şi un moment de evocare a personalităţii voievodului Constantin Brâncoveanu.

Cei implicaţi în proiect au lucrat zilele acestea la ultimele detalii, cu toţii dorindu-şi ca oaspeţii aşteptaţi mâine, dar şi turiştii care vor vizita Ansamblul Brâncovenesc, să fie încântaţi de ceea ce vor vedea şi să revină cu plăcere.

Proiectul de la Potlogi, derulat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, are o valoare totală de 40.795.151,20 lei (inclusiv TVA), din care 26.161.408,57 lei – finanţare nerambursabilă.

În paralel cu lucrările derulate în cadrul proiectului cu finanţare europeană, a fost amenajat Pârâul Tudorel, aflat în vecinătatea Ansamblului Brâncovenesc, dar şi o parcare pentru autoturisme şi autocare.

cuhnie extcasa vechecurte poartacurte extinterior palatJPGcuhnie int

About The Author

Number of Entries : 1083

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.