//
ANUNȚ: ALIMENTAREA CU APĂ, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA MĂTĂSARU Reviewed by Momizat on . Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se va întrerupe alimentarea cu apă în comuna Mătăsaru, satele Poroinica, Puțu cu Salcie și Tetcoiu, în data d Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se va întrerupe alimentarea cu apă în comuna Mătăsaru, satele Poroinica, Puțu cu Salcie și Tetcoiu, în data d Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » ANUNȚ: ALIMENTAREA CU APĂ, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA MĂTĂSARU

ANUNȚ: ALIMENTAREA CU APĂ, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA MĂTĂSARU

ANUNȚ: ALIMENTAREA CU APĂ, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA MĂTĂSARU

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se va întrerupe alimentarea cu apă în comuna Mătăsaru, satele Poroinica, Puțu cu Salcie și Tetcoiu, în data de 08.09.2022, între orele 06:0020:00, pentru igienizarea periodică a rezervorului de apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.