//
ANUNȚ: FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA RĂSCĂEȚI Reviewed by Momizat on .         Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că va fi întreruptă furnizarea apei potabile în comuna Răscăeți, în data de 23.06.2023, între orele 07:0         Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că va fi întreruptă furnizarea apei potabile în comuna Răscăeți, în data de 23.06.2023, între orele 07:0 Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » ANUNȚ: FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA RĂSCĂEȚI

ANUNȚ: FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA RĂSCĂEȚI

ANUNȚ: FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA RĂSCĂEȚI

        Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că va fi întreruptă furnizarea apei potabile în comuna Răscăeți, în data de 23.06.2023, între orele 07:0016:00, pentru remedierea unei avarii la conducta de aducțiune apă potabilă.

            De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

     Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

   

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.