//
ANUNȚ: FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ, LA POIANA Reviewed by Momizat on . Potrivit unui comunicat al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, se oprește furnizarea apei potabile în comuna Poiana, în data de 12.04.2022 între orele 08:00- Potrivit unui comunicat al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, se oprește furnizarea apei potabile în comuna Poiana, în data de 12.04.2022 între orele 08:00- Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » ANUNȚ: FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ, LA POIANA

ANUNȚ: FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ, LA POIANA

ANUNȚ: FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ, LA POIANA

Potrivit unui comunicat al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, se oprește furnizarea apei potabile în comuna Poiana, în data de 12.04.2022 între orele 08:00-20:00, pentru igienizarea rezervorului de înmagazinare apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.