//
ANUNȚ: ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ, ÎN COMIȘANI Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că se va întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Comisani, în data de 31.03.2022, în intervalul orar 08:00-20:00, pentru luc COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că se va întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Comisani, în data de 31.03.2022, în intervalul orar 08:00-20:00, pentru luc Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » ANUNȚ: ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ, ÎN COMIȘANI

ANUNȚ: ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ, ÎN COMIȘANI

ANUNȚ: ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ, ÎN COMIȘANI

COMUNICAT DE PRESĂ

Vă informăm că se va întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Comisani, în data de 31.03.2022, în intervalul orar 08:00-20:00, pentru lucrări de igenizare la Bazinul de stocare apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.