//
ANUNȚ: ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ, ÎN COMUNA PERȘINARI Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că se oprește furnizarea apei potabile în comuna Perșinari, în data de 10.03.2022, între orele 08:00 - 18:00, pentru igienizarea COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că se oprește furnizarea apei potabile în comuna Perșinari, în data de 10.03.2022, între orele 08:00 - 18:00, pentru igienizarea Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » ANUNȚ: ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ, ÎN COMUNA PERȘINARI

ANUNȚ: ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ, ÎN COMUNA PERȘINARI

ANUNȚ: ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ, ÎN COMUNA PERȘINARI

COMUNICAT DE PRESĂ

Vă informăm că se oprește furnizarea apei potabile în comuna Perșinari, în data de 10.03.2022, între orele 08:00 – 18:00, pentru igienizarea periodică a bazinului de stocare apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.