//
ANUNȚ: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI ÎN COMUNA LUDEȘTI Reviewed by Momizat on . Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează, printr-un comunicat de presă că se va întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Ludești, satele Telești, Lud Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează, printr-un comunicat de presă că se va întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Ludești, satele Telești, Lud Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » ANUNȚ: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI ÎN COMUNA LUDEȘTI

ANUNȚ: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI ÎN COMUNA LUDEȘTI

ANUNȚ: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI ÎN COMUNA LUDEȘTI

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează, printr-un comunicat de presă că se va întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Ludești, satele Telești, Ludești și Potocelu în data de 15.09.2022 între orele 08:00-16:00, pentru igienizarea rezervoarelor de apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.