//
APĂ POTABILĂ CU PRESIUNE REDUSĂ ÎN COMUNA BEZDEAD Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că în data de 24.08.2023, între orele 08:00 - 14:00, din cauza unor lucrări la rețeaua de dis Comunicat de presă Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că în data de 24.08.2023, între orele 08:00 - 14:00, din cauza unor lucrări la rețeaua de dis Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » APĂ POTABILĂ CU PRESIUNE REDUSĂ ÎN COMUNA BEZDEAD

APĂ POTABILĂ CU PRESIUNE REDUSĂ ÎN COMUNA BEZDEAD

APĂ POTABILĂ CU PRESIUNE REDUSĂ ÎN COMUNA BEZDEAD

Comunicat de presă

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că în data de 24.08.2023, între orele 08:00 – 14:00, din cauza unor lucrări la rețeaua de distribuție apă potabilă se va furniza apă potabilă cu presiune redusă, în comuna Bezdead, zona afectată este ZONA COPOROD (de la Primărie până la pod Ramata).

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița le cere scuze abonaților afectați pentru disconfortul creat.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.