//
ASTĂZI, MOŞ CRĂCIUN AJUNGE (ŞI) LA BEZDEAD Reviewed by Momizat on . Vineri, 21 decembrie, în pitoreasca localitate Bezdead, va avea loc un eveniment mult-aşteptat, mai ales de către cei mici: Moș Crăciun va sosi cu alaiul lui de Vineri, 21 decembrie, în pitoreasca localitate Bezdead, va avea loc un eveniment mult-aşteptat, mai ales de către cei mici: Moș Crăciun va sosi cu alaiul lui de Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » ASTĂZI, MOŞ CRĂCIUN AJUNGE (ŞI) LA BEZDEAD

ASTĂZI, MOŞ CRĂCIUN AJUNGE (ŞI) LA BEZDEAD

ASTĂZI, MOŞ CRĂCIUN AJUNGE (ŞI) LA BEZDEAD

Vineri, 21 decembrie, în pitoreasca localitate Bezdead, va avea loc un eveniment mult-aşteptat, mai ales de către cei mici: Moș Crăciun va sosi cu alaiul lui de spiriduși, crăciunițe, reni și alte personaje de poveste. Pe lângă bucuria întâlnirii cu îndrăgitele personaje, copiii vor avea de-a face cu o provocare, care va însemna un moment inedit: la invitația Teodorei Anghelescu, primarul comunei Răzvad, legendarul bătrânel își va alege un Consiliu Local.  Astfel, copiii se vor deprinde cu treburile administrației publice locale şi vor veni, mai mult ca sigur, cu propuneri interesante. Apoi, va fi vizionat spectacolul „Povestea dragonului care a furat zăpada”, în interpretarea colectivului Teatrului „Junior”, din Târgoviște, urmat de un spectacol de colinde și unul de animație muzicală cu „Ceata lui Zâmbilici” și „Clubul Victorioșilor”.

Pentru prima oară, anul acesta, Consiliul Local și Primăria Bezdead au amenajat în zona Primăriei un spațiu dedicat Sărbătorilor, devenind un loc loc vizitat și apreciat.

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.