//
AUTOVEHICULUL DE CAMPANIE AL PSD – UNPR – PC DÂMBOVIȚA A FOST VANDALIZAT Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Constat cu anumită îngrijorare că apelurile repetate la civilizație și legalitate pe parcursul campaniei electorale sunt ignorate de competit COMUNICAT DE PRESĂ Constat cu anumită îngrijorare că apelurile repetate la civilizație și legalitate pe parcursul campaniei electorale sunt ignorate de competit Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » AUTOVEHICULUL DE CAMPANIE AL PSD – UNPR – PC DÂMBOVIȚA A FOST VANDALIZAT

AUTOVEHICULUL DE CAMPANIE AL PSD – UNPR – PC DÂMBOVIȚA A FOST VANDALIZAT

AUTOVEHICULUL DE CAMPANIE AL PSD – UNPR – PC DÂMBOVIȚA A FOST VANDALIZAT

MASINA PSD 1 MASINA PSD

COMUNICAT DE PRESĂ

Constat cu anumită îngrijorare că apelurile repetate la civilizație și legalitate pe parcursul campaniei electorale sunt ignorate de competitorii politici, prea obosiți să se concentreze pe propria activitate și prea obraznici încât să o respecte pe a altora.

În mod concret, în data de 23.10.2014, în jurul orelor 22.00, autovehiculul de campanie aparținând Alianței PSD – UNPR – PC, parcat în fața sediului PSD Dâmbovița din municipiul Târgoviște, a fost vandalizat, fiind smulse și rupte mesh-urile electorale atașate. Imaginile foto anexate sunt grăitoare.

Nu înțelegem aceste gesturi decât ca o traducere a disperării care stapaneste anumite partide, anumiți candidați. E dificil să te prezinți înaintea oamenilor în calitate de prelungiri ale regimului Băsescu și să mai ai speranța de a învinge. Dar nu violența, nu calomnia, nu comportamentul sălbatic te vor face mai credibil. Cine are impresia asta, înseamnă că n-a înțeles nimic din ultimele scrutine.

PSD Dâmbovița condamnă practicile josnice la care apelează adversarii politici și consideră că polița le va fi plătită de târgovișteni, de dâmbovițeni, de români pe 2 și 16 noiembrie. În același timp, Organizația Județeană a PSD Dâmbovița a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, solicitând identificarea făptuitorilor și tragerea la răspundere a acestora.

Cristian Daniel Stan

Purtător de cuvânt al PSD Dâmbovița

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.