//
AVERTIZARE METEO – COD PORTOCALIU DE GER Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă Avertizare meteorologică - Cod Portocaliu       Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare meteorologică – COD P Comunicat de presă Avertizare meteorologică - Cod Portocaliu       Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare meteorologică – COD P Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » AVERTIZARE METEO – COD PORTOCALIU DE GER

AVERTIZARE METEO – COD PORTOCALIU DE GER

AVERTIZARE METEO – COD PORTOCALIU DE GER

Comunicat de presă

Avertizare meteorologică – Cod Portocaliu

 

    Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare meteorologică – COD PORTOCALIU, valabilă și pentru județul Dâmbovița, fenomenele vizate fiind ger persistent, astfel:

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ
COD PORTOCALIU

Interval: 9-10 ianuarie

În intervalul menţionat în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania şi în Maramureş, gerul se va intensifica, astfel încât minimele vor fi cuprinse, în general, între -29 şi -15 grade, iar maximele între -15 şi -10 grade.

În perioada următoare, Administraţia Naţională de Meteorologie va emite noi mesaje privind evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice periculoase.

Având în vedere Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița nr. 14/03.11.2016 care aprobă Planul de măsuri pentru perioada sezonului rece 2016-2017, au fost informate Comitetele Locale pentru Situații de Urgență precum și instituțiile cu atribuțiuni în cadrul Grupurilor de Suport Tehnic, care au obligația să asigurare permanența la sediul CLSU și la centrele operative cu activitate temporară, la primirea avertizărilor sau atenționărilor meteorologice și asigurarea funcționării acestora pe perioada avertizărilor.

   Biroul de presă

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.