//
BAZARUL DE LA PAVCOM, CONSIDERAT „PIAŢĂ MIXTĂ”, A FOST ÎNCHIS Reviewed by Momizat on . Deşi credeau că închiderea pieţelor agroalimentare, în contextul pandemiei, nu-i va afecta şi pe ei, comercianţii de la PAVCOM, care vând în bazarul amenajat în Deşi credeau că închiderea pieţelor agroalimentare, în contextul pandemiei, nu-i va afecta şi pe ei, comercianţii de la PAVCOM, care vând în bazarul amenajat în Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » BAZARUL DE LA PAVCOM, CONSIDERAT „PIAŢĂ MIXTĂ”, A FOST ÎNCHIS

BAZARUL DE LA PAVCOM, CONSIDERAT „PIAŢĂ MIXTĂ”, A FOST ÎNCHIS

BAZARUL DE LA PAVCOM, CONSIDERAT „PIAŢĂ MIXTĂ”, A FOST ÎNCHIS

Deşi credeau că închiderea pieţelor agroalimentare, în contextul pandemiei, nu-i va afecta şi pe ei, comercianţii de la PAVCOM, care vând în bazarul amenajat în spaţiu închis, au aflat astăzi că trebuie să-şi strângă marfa expusă şi să plece. ”Au venit reprezentanţii Poliţiei, Jandarmerie, DSP, au intrat şi în spaţiile comerciale şi au ajuns la concluzia că noi suntem piaţă mixtă, ceea ce nu este adevărat. În contract scrie negru pe alb că suntem complex comerial. Ni s-a spus că trebuie să închidem toate spaţiile, dacă nu ne conformăm primim amendă. Deocamdată, ne-au atenţionat verbal şi că este ordin de prefect”, au spus comercianţii îngrijoraţi că nu vor mai avea această sursă de venit, într-o perioadă şi aşa dificilă.

Pentru a se lămuri, oamenii au mers la prefectură. Subprefectul judeţului Dâmboviţa le-a dat asigurări celor care au magazine că-şi pot continua activitatea, fiindcă este vorba doar de o acţiune de verificare.

Cu toate acestea, cei care vând marfa în bazarul de la PAVCOM, trebuie să ţină, totuşi, lacătul pe uşă. Situaţia a fost discutată astăzi de instituţiile abilitate care au luat decizia ca zona considerată piaţă mixtă să fie totuşi închisă.

Magazinele de la ”cupolă” rămân deschise, însă comercianţii de aici se tem că închiderea bazarului ar putea însemna clienţi mai puţini şi pentru ei.

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.