//
BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ I.H.RĂDULESCU, MANIFESTĂRI DEDICATE UNIRII DE LA 1859 Reviewed by Momizat on . Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” din Târgovişte organizează evenimente care marchează împlinirea a 158 de ani de la înfăptuirea Micii Uniri. Astfel, miercu Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” din Târgovişte organizează evenimente care marchează împlinirea a 158 de ani de la înfăptuirea Micii Uniri. Astfel, miercu Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ I.H.RĂDULESCU, MANIFESTĂRI DEDICATE UNIRII DE LA 1859

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ I.H.RĂDULESCU, MANIFESTĂRI DEDICATE UNIRII DE LA 1859

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ I.H.RĂDULESCU, MANIFESTĂRI DEDICATE UNIRII DE LA 1859

Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” din Târgovişte organizează evenimente care marchează împlinirea a 158 de ani de la înfăptuirea Micii Uniri. Astfel, miercuri, 25 ianuarie 2017, începând cu ora 13.00, va avea loc concursul judeţean anual dedicat elevilor de liceu, „24 ianuarie 1859 în conştiinţa românilor”, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Colegiul Naţional „Ienăchiţă Văcărescu” din Târgovişte.

  Începând cu ora 16.00, va avea loc un spectacol dedicat Unirii, organizat de către elevi şi cadre didactice de la Palatul Copiilor Târgovişte, care include momente muzicale, prezentări, recital poetic, expoziţii de pictură, artă textilă şi obiecte din materiale reciclabile.

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.