//
BILANȚ AL ECHIPEI SOCIAL DEMOCRATE DIN DÂMBOVIȚA, LA DOI ANI DE LA ALEGERILE LOCALE Reviewed by Momizat on . Se împlinesc doi ani de la preluarea de către PSD a mandatului acordat de dâmbovițeni la alegerile locale din 2020, atunci când aceștia au decis ca reprezentanț Se împlinesc doi ani de la preluarea de către PSD a mandatului acordat de dâmbovițeni la alegerile locale din 2020, atunci când aceștia au decis ca reprezentanț Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » BILANȚ AL ECHIPEI SOCIAL DEMOCRATE DIN DÂMBOVIȚA, LA DOI ANI DE LA ALEGERILE LOCALE

BILANȚ AL ECHIPEI SOCIAL DEMOCRATE DIN DÂMBOVIȚA, LA DOI ANI DE LA ALEGERILE LOCALE

BILANȚ AL ECHIPEI SOCIAL DEMOCRATE DIN DÂMBOVIȚA, LA DOI ANI DE LA ALEGERILE LOCALE

Se împlinesc doi ani de la preluarea de către PSD a mandatului acordat de dâmbovițeni la alegerile locale din 2020, atunci când aceștia au decis ca reprezentanții Partidului Social Democrat să conducă majoritatea administrațiilor locale, dar și Consiliul Județean Dâmbovița. Senatorul Titus Corlățean, președinte executiv PSD Dâmbovița, a prezentat un bilanț al proiectelor realizate de echipa politico-administrativă social democrată.

„Modul în care s-a lucrat pe mai multe paliere pentru acces la resurse arată seriozitate în politică și administrație. (…) Prin comparație cu alte cicluri de evoluție politică și realitățile pe care le cunosc din alte județe și realitățile acestui județ anterior, cu certitudine a fost dinamica cea mai ridicată a promovării proiectelor de dezvoltare socio-economică și o rată de performanță la care, sincer, nu că nu mă așteptam, dar eu însumi mi-am pus niște întrebări la un moment dat.

(…) Ce pot să vă spun din experiența acestor doi ani din actuala echipă este modul în care s-a lucrat pe mai multe paliere și aici viziunea la nivelul județului a fost stabilită politic și pe bază de expertiză în administrație. (…) Fac această pledoarie a seriozității și o bună informare la nivelul opiniei publice pentru că suntem într-un moment în care România, la jumătatea ciclului de dezvoltare la nivelul administrației locale pe acest mandat și aproape de jumătatea ciclului politic la nivelul Parlamentului, are în față niște momente care vor însemna provocări și trebuie să înțelegem că partidele serioase, cu expertiză, sunt în continuare soluția pentru România. Suntem într-o perioadă de provocări în care formule toxice politice încearcă inclusiv formule de destabilizare a situației socio-economice prin tot felul de chestiuni pe care le fac și în Parlament și pe conexiuni externe, și mă refer foarte direct și la USR și la AUR. Aceste formule toxice nu sunt formule pentru România. Cei care construiesc, care oferă stabilitate, au expertiză, aceștia sunt soluțiile pentru România. (…) Puteți să contați pe seriozitatea acestei echipe a PSD”, a declarat senatorul Titus Corlățean, președinte executiv PSD Dâmbovița.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.