//
CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, ÎN DÂMBOVIȚA Reviewed by Momizat on . Călin Popescu Tăriceanu, varianta de premier anunțată de Victor Ponta în condițiile în care candidatul PSD - UNPR - PC ar câștiga funcția de președinte, s-a afl Călin Popescu Tăriceanu, varianta de premier anunțată de Victor Ponta în condițiile în care candidatul PSD - UNPR - PC ar câștiga funcția de președinte, s-a afl Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, ÎN DÂMBOVIȚA

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, ÎN DÂMBOVIȚA

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, ÎN DÂMBOVIȚA

Călin Popescu Tăriceanu, varianta de premier anunțată de Victor Ponta în condițiile în care candidatul PSD – UNPR – PC ar câștiga funcția de președinte, s-a aflat pentru câteva ore în județul Dâmbovița.

Acesta a vizitat societatea comercială NIMET SRL din Comişani și Cromsteel Industries SA din Târgoviște. La vizită au participat Radu Stroe – fost ministru de Interne, Anne Jugănaru – secretar de stat în Ministerul Mediului, Adrian Țuțuianu – președintele Consiliului Județean Dâmbovița, parlamentarii Leonardo Badea, Valentin Calcan şi Georgică Dumitru. La Cromsteel, s-a alăturat şi Rovana Plumb, ministrul Muncii.

Călin Popescu Tăriceanu a spus: “Pentru mine este un prilej extraordinar, ca cel de astăzi, să vizitez întreprinderi industriale, pentru că, în acest fel, pot să mă conving, din ce în ce mai mult, că economia României nu mai este ce-a fost. Și n-o spun cu regret. Adică, de la stadiul de mari combinate industriale, cu zeci de mii de angajați, economia s-a îndreptat către ceea ce piața cere și poate să susțină: întreprinderi de dimensiuni mai rezonabile, cu produse extrem de diferite”.

După ce a vizitat cele două societate comerciale, Călin Popescu Tăriceanu a participat la T\rgovişte, la o întâlnire cu reprezentanţii presei.

Despre subiectele abordate şi răpunsurile oferite, vom vorbi în curând.DSC_0042 DSC_0083 DSC_0145 DSC_0162

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.