//
CANDIDATUL PNL PENTRU PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE, DESEMNAT DUPĂ SONDAJ Reviewed by Momizat on . Sfârșitul unei competiții electorale pare să însemne debutul alteia. Cel puțin cam așa stau lucrurile în câteva localități care așteaptă să-și schimbe interimar Sfârșitul unei competiții electorale pare să însemne debutul alteia. Cel puțin cam așa stau lucrurile în câteva localități care așteaptă să-și schimbe interimar Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » CANDIDATUL PNL PENTRU PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE, DESEMNAT DUPĂ SONDAJ

CANDIDATUL PNL PENTRU PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE, DESEMNAT DUPĂ SONDAJ

CANDIDATUL PNL PENTRU PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE, DESEMNAT DUPĂ SONDAJ

Sfârșitul unei competiții electorale pare să însemne debutul alteia. Cel puțin cam așa stau lucrurile în câteva localități care așteaptă să-și schimbe interimarii cu primarii aleși sau chiar în colegii parlamentare, vacantate din diferite motive. Printre localitățile care se pregătesc de alegeri anticipate se numără și Târgoviștea. Orgoliile mari ale principalilor competitori politici, dar mai ales importanța municipiului reședință de județ în perspectiva bătăliilor electorale viitoare fac din alegerile pentru fotoliul de primar, preconizate pentru primăvara anului viitor, o luptă cu scântei.

Dar, cum în tabăra câștigătorilor încă se ciocnesc paharele cu șampanie, iar în rândul învinșilor se mai aud calcule și reproșuri pe marginea rezultatelor de la prezidențiale, pare prematur să se vorbească despre candidaturile pentru primărie, în fraze clare, cu subiect și predicat.

Subiectul a fost atins și în conferința de presă a PNL Dâmbovița, copreședintele Ludovic Orban ferindu-se să pronunțe nume de potențiali candidați. A vorbit însă despre un sondaj care va măsura încrederea de care se bucură anumite personalități ale partidului. Care sunt numele personalităților liberale care vor intra în sondaj? Nu se spune… Ce știm sigur este că PNL va avea un candidat propriu pentru funcția de primar al Târgoviștei și că vor fi testați și adversarii. Nu știm dacă din propriul partid sau (și) de la altele. Dar iată răspunsul lui Ludovic Orban, copreședinte PNL Dâmbovița pe acest subiect:

„Primul și cel mai important lucru este să avem o fotografie la zi a opțiunilor populației în momentul de față. Vom efectua, probabil, după data de 1 ianuarie, un sondaj în Târgoviște, și-n funcție de asta vom  evalua situația și vom vedea care este ca mai potrivită formulă (…). Vom evalua toate personalitățile care sunt în zona noastră. Vom testa și alți adversari. Nu vă dăm nume, dar efectuăm sondajul. În momentul în care o să avem date din sondaj, vă putem da informații legate de rezultatele sondajului.

Răspunsul mai arată că subiectul este sensibil și că orice semn de grabă sau lipsă de diplomație poate stârni nemulțumiri între protagoniștii care și-au unit de curând destinele politice. Rămâne de văzut dacă sondajul pomenit va reuși să ostoiască orgoliile și să prevină eventuale tensiuni în  noul și marele PNL.

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.