//
„CÂNTECELE CRICOVULUI”, A XV-A EDIŢIE Reviewed by Momizat on . Miecuri, 22 februarie, a avut loc în sala de festivităţi a Şcolii Nr 3 din municipiul Moreni, cea de-a XV-a ediţie a concursului de muzică populară „Cântecele C Miecuri, 22 februarie, a avut loc în sala de festivităţi a Şcolii Nr 3 din municipiul Moreni, cea de-a XV-a ediţie a concursului de muzică populară „Cântecele C Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » „CÂNTECELE CRICOVULUI”, A XV-A EDIŢIE

„CÂNTECELE CRICOVULUI”, A XV-A EDIŢIE

„CÂNTECELE CRICOVULUI”, A XV-A EDIŢIE

Miecuri, 22 februarie, a avut loc în sala de festivităţi a Şcolii Nr 3 din municipiul Moreni, cea de-a XV-a ediţie a concursului de muzică populară „Cântecele Cricovului”. Au concurat 65 de elevi ai şcolilor din localitate, concursul fiind structurat pe grupe de vârstă. Copiii şi-au demonstrat talentul, interpretând vocal sau instrumental piese cunoscute de muzică populară.

Câştigătorul Trofeului de anul acesta, dar şi al locului I la secţiunea dedicată instrumentelor, este Eduard Petcu, elev în clasa a VI-a, la Şcoala Nr 1 din Moreni.

Evenimentul îşi propune descoperirea şi promovarea tinerelor talente, dar şi să le insufle copiilor dragostea pentru cântecul şi portul popular.

About The Author

Number of Entries : 1234

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.