//
CEZAR PREDA, DEPUTAT PNL DE DÂMBOVIŢA: „ESTE CEL MAI DIFICIL ÎNCEPUT DE AN ŞCOLAR. TREBUIE SĂ AVEM GRIJĂ DE CADRELE DIDACTICE” Reviewed by Momizat on . Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa, a vorbit într-o recentă conferinţă de presă, susţinută la Târgovişte, despre contextul epidemiologic în care a debutat an Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa, a vorbit într-o recentă conferinţă de presă, susţinută la Târgovişte, despre contextul epidemiologic în care a debutat an Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » CEZAR PREDA, DEPUTAT PNL DE DÂMBOVIŢA: „ESTE CEL MAI DIFICIL ÎNCEPUT DE AN ŞCOLAR. TREBUIE SĂ AVEM GRIJĂ DE CADRELE DIDACTICE”

CEZAR PREDA, DEPUTAT PNL DE DÂMBOVIŢA: „ESTE CEL MAI DIFICIL ÎNCEPUT DE AN ŞCOLAR. TREBUIE SĂ AVEM GRIJĂ DE CADRELE DIDACTICE”

CEZAR PREDA, DEPUTAT PNL DE DÂMBOVIŢA: „ESTE CEL MAI DIFICIL ÎNCEPUT DE AN ŞCOLAR. TREBUIE SĂ AVEM GRIJĂ DE CADRELE DIDACTICE”

Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa, a vorbit într-o recentă conferinţă de presă, susţinută la Târgovişte, despre contextul epidemiologic în care a debutat anul şcolar: „ Cred că este cel mai dificil început de an şcolar pe care l-am văzut vreodată. Am trecut pe lângă multe şcoli şi am văzut atâta veselii la copii că merg la şcoală! Şi îmi dau seama cât de apăsătoare este responsabilitatea decidenţilor, a guvernanţilor. Nu e uşor, când poţi să rişti să îmbolnăveşti şi până la urmă să-i pierzi pe cei care răspund de sănătatea şi educaţia unei ţări. Cadrele medicale sunt deja foarte obosite, s-au îmbolnăvit foarte mulţi, au murit. Trebuie să avem grijă de profesori”, a subliniat deputatul liberal Cezar Preda.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.