//
CHINDIA ȘI CSM, OUT DIN CUPA ROMÂNIEI!  Reviewed by Momizat on .     N-a fost ziua echipelor dâmbovițene nici la fotbal, dar nici la baschet! Chindia și CSM Târgoviște au fost eliminate din Cupa României chiar în aceeași zi!     N-a fost ziua echipelor dâmbovițene nici la fotbal, dar nici la baschet! Chindia și CSM Târgoviște au fost eliminate din Cupa României chiar în aceeași zi! Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » CHINDIA ȘI CSM, OUT DIN CUPA ROMÂNIEI! 

CHINDIA ȘI CSM, OUT DIN CUPA ROMÂNIEI! 

CHINDIA ȘI CSM, OUT DIN CUPA ROMÂNIEI! 
 sporttv
  N-a fost ziua echipelor dâmbovițene nici la fotbal, dar nici la baschet! Chindia și CSM Târgoviște au fost eliminate din Cupa României chiar în aceeași zi!
CHINDIA – FC BRAȘOV, 1-3!
Prima veste proastă a venit de pe Stadionul Eugen Popescu. Chindia nu a reușit minunea, drumul din Cupa României fiind întrerupt în șaisprezecimile de finală de către prim-divizionara FC Brașov. Miile de oameni prezenți la meciul echipei noaste au putut să se bucure doar de reușita lui Dobre, din minutul 60. Meciul cu FC Brașov s-a terminat 1-3, iar Chindia se concentrează pe campionat, următorul meci fiind programat sâmbătă, la ora 17, cu SCM Pitești.
CSM ÎȘI IA GÂNDUL DE LA CUPĂ!
Dezamăgire și în rândul fanilor echipei de baschet CSM Târgoviște! Fetele lui Dan Fleșeriu au moralul la pământ după înfrângerea din meciul retur de la Sfântu Gheorghe. Dacă la Târgoviște, portocaliu-albastrele au reușit să se impună cu 13 puncte diferență, 73-60, în Covasna, situația a fost total schimbată! Diferența de scor s-a dublat, însă în favoarea gazdelor, care s-au impus cu 86-60. Așadar, CSM iese din competiția pe care o avea ca obiectiv în acest sezon, Cupa României și rămâne să se concentreze DOAR pe campionat. Urmează un test important, cu Arad, sâmbătă, de la 19.30, în Polivalenta târgovișteană.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.