//
CJD A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU AMENAJAREA A 5 STAȚII PUBLICE DE ÎNCĂRCARE A MAȘINILOR ELECTRICE Reviewed by Momizat on . Astăzi, Consiliul Județean Dâmbovița a semnat contractul prin care vor fi amenajate 𝟓 𝒔𝒕𝒂𝒕̦𝒊𝒊 𝒑𝒖𝒃𝒍𝒊𝒄𝒆 𝒅𝒆 𝒊̂𝒏𝒄𝒂̆𝒓𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒂 𝒂𝒖𝒕𝒐𝒗𝒆𝒉𝒊𝒄𝒖𝒍𝒆𝒍𝒐𝒓 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄𝒆 în mai multe lo Astăzi, Consiliul Județean Dâmbovița a semnat contractul prin care vor fi amenajate 𝟓 𝒔𝒕𝒂𝒕̦𝒊𝒊 𝒑𝒖𝒃𝒍𝒊𝒄𝒆 𝒅𝒆 𝒊̂𝒏𝒄𝒂̆𝒓𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒂 𝒂𝒖𝒕𝒐𝒗𝒆𝒉𝒊𝒄𝒖𝒍𝒆𝒍𝒐𝒓 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄𝒆 în mai multe lo Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » CJD A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU AMENAJAREA A 5 STAȚII PUBLICE DE ÎNCĂRCARE A MAȘINILOR ELECTRICE

CJD A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU AMENAJAREA A 5 STAȚII PUBLICE DE ÎNCĂRCARE A MAȘINILOR ELECTRICE

CJD A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU AMENAJAREA A 5 STAȚII PUBLICE DE ÎNCĂRCARE A MAȘINILOR ELECTRICE

Astăzi, Consiliul Județean Dâmbovița a semnat contractul prin care vor fi amenajate 𝟓 𝒔𝒕𝒂𝒕̦𝒊𝒊 𝒑𝒖𝒃𝒍𝒊𝒄𝒆 𝒅𝒆 𝒊̂𝒏𝒄𝒂̆𝒓𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒂 𝒂𝒖𝒕𝒐𝒗𝒆𝒉𝒊𝒄𝒖𝒍𝒆𝒍𝒐𝒓 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄𝒆 în mai multe locații din județul Dâmbovița. Proiectul, în valoare totală de 1.700.000 de lei, are asigurată o finanțare de 900.000 de lei de la Administrația Fondului pentru Mediu, diferența fiind asigurată de Consiliul Județean Dâmbovița.

Astfel, vom fi amplasate 3 stații 𝗰𝘂 𝗰𝗮̂𝘁𝗲 𝗱𝗼𝘂𝗮̆ 𝗽𝘂𝗻𝗰𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗶̂𝗻𝗰𝗮̆𝗿𝗰𝗮𝗿𝗲 în Târgoviște, Piața Tricolorului, pe Bulevardul Regele Carol I, lângă sediul Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară Dâmbovița, și pe Bulevardul Regele Ferdinand, în apropierea Dâmbovița Mall. Alte două stații, cu aceleași caracteristici, sunt prevăzute în zona turistică montană din comuna Moroeni la Cabana Dichiu, pe DJ 713, și o alta, pe DJ 714 A, la Hotel Gâlma. Capabilitatea de încărcare rapidă este de 50 KW, curent continuu, și 22 KW în curent alternativ.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, felicită administrațiile din localitățile Dărmănești, Doicești, Morteni, Mănești, Șotânga, Costeștii din Vale, Poiana, Gura Ocniței, Dragomirești, Finta, Văleni Dâmbovița, Pucheni, Niculești, Titu și Lucieni. La rândul lor, primarii acestor localități au semnat contractele de finanțare pentru amenajarea de stații de încărcare a autovehiculelor electrice. ”Viitorul este electric”, a adăugat Corneliu Ștefan în postarea pe Facebook despre această investiție.

About The Author

Number of Entries : 1741

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.