//
CJD A SEMNAT UN CONTRACT CARE PREVEDE INFIINȚAREA HAB-URILOR DE DEZVOLTARE A COMPETENȚELOR DIGITALE LA BIBLIOTECI Reviewed by Momizat on . Într-o lume dependentă de tehnologie, utilizarea unui PC și a altor gadget-uri este foarte importantă pentru interacțiune, dar și pentru rezolvarea unor problem Într-o lume dependentă de tehnologie, utilizarea unui PC și a altor gadget-uri este foarte importantă pentru interacțiune, dar și pentru rezolvarea unor problem Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » CJD A SEMNAT UN CONTRACT CARE PREVEDE INFIINȚAREA HAB-URILOR DE DEZVOLTARE A COMPETENȚELOR DIGITALE LA BIBLIOTECI

CJD A SEMNAT UN CONTRACT CARE PREVEDE INFIINȚAREA HAB-URILOR DE DEZVOLTARE A COMPETENȚELOR DIGITALE LA BIBLIOTECI

CJD A SEMNAT UN CONTRACT CARE PREVEDE INFIINȚAREA HAB-URILOR DE DEZVOLTARE A COMPETENȚELOR DIGITALE LA BIBLIOTECI

Într-o lume dependentă de tehnologie, utilizarea unui PC și a altor gadget-uri este foarte importantă pentru interacțiune, dar și pentru rezolvarea unor probleme de zi cu zi care s-au ”mutat” în sfera digitală. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat că a semnat, 𝐈̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐞𝐫𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢, 𝐈𝐧𝐨𝐯𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚̆𝐫𝐢𝐢, 𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧 𝐈𝐯𝐚𝐧, 𝐮𝐧 𝐧𝐨𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞!

”Prin PNNR vom transforma 3 biblioteci din județ în hub-uri digitale și vom dota alte 26 cu echipamente digitale și calculatoare. Proiectul „𝐇𝐮𝐛-𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐛𝐢𝐛𝐥𝐢𝐨𝐭𝐞𝐜𝐢”, cu o valoare totală de aproximativ 3.600.000 de lei (TVA inclus), urmărește îmbunătățirea competențelor digitale ale locuitorilor din cele 29 de localități dâmbovițene cuprinse în proiect.

Bibliotecile din Răzvad, Gura Foii și Gura Ocniței, care vor beneficia și de lucrări de renovare sau extindere, vor deveni astfel de hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale.

Totodată, bibliotecile din Moreni, Aninoasa, Bezdead, Bilciurești, Brănești, Bucșani, Ciocănești, Cobia, Cojasca, Conțești, Costeștii din Vale, Dobra, Doicești, Dragomirești, Gura Șuții, Ocnița, Perșinari, Pietrari, Produlești, Raciu, Sălcioara, Ulmi, Valea Mare, Văleni Dâmbovița, Vișinești și Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște vor fi la rândul lor dotate cu echipamente digitale moderne.

Datorită acestui proiect vor fi achiziționate:

  • 3 imprimante 3D;
  • 29 de table interactive;
  • 37 PC desktop;
  • 94 laptop-uri;
  • 42 de tablete;
  • 29 de camere de videoconferință.

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.