//
CLAUDIA GILIA, DEPUTAT PSD, MESAJ PENTRU ORGANIZAŢIA DE FEMEI SOCIAL DEMOCRATE, ÎNAINTEA ALEGERILOR LOCALE Reviewed by Momizat on . Duminică ne vom exprima, din nou, opțiunea electorală. Respect fiecare opțiune, dar nu pot să nu vă îndemn să alegeți Partidul Social Democrat. O fac din postur Duminică ne vom exprima, din nou, opțiunea electorală. Respect fiecare opțiune, dar nu pot să nu vă îndemn să alegeți Partidul Social Democrat. O fac din postur Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » CLAUDIA GILIA, DEPUTAT PSD, MESAJ PENTRU ORGANIZAŢIA DE FEMEI SOCIAL DEMOCRATE, ÎNAINTEA ALEGERILOR LOCALE

CLAUDIA GILIA, DEPUTAT PSD, MESAJ PENTRU ORGANIZAŢIA DE FEMEI SOCIAL DEMOCRATE, ÎNAINTEA ALEGERILOR LOCALE

CLAUDIA GILIA, DEPUTAT PSD, MESAJ PENTRU ORGANIZAŢIA DE FEMEI SOCIAL DEMOCRATE, ÎNAINTEA ALEGERILOR LOCALE

Duminică ne vom exprima, din nou, opțiunea electorală. Respect fiecare opțiune, dar nu pot să nu vă îndemn să alegeți Partidul Social Democrat. O fac din postura de deputat, președinte al Organizației de Femei a PSD Dâmbovița, dar și de femeie.

De ce spun asta?

Pentru că PSD a promovat constant femeile în politică. PSD a apreciat munca și seriozitatea colegelor noastre, care au dovedit că pot să reprezinte cu mare cinste comunitățile lor. Am văzut cum sunt caracterizate femeile de către contracandidații noștri: la cratiță sau “panarame”. Asta pentru că nu înțeleg realitatea și vremurile în care trăim și în care este inadmisibil să mai privim femeile ca inferioare, ca incapabile de decizii politice și administrative.

Dragile mele colege, vă doresc mult SUCCES! Vă transmit toate gândurile mele bune și toate aprecierile! Am încredere că veți fi în continuare reprezentantele tuturor cetățenilor din localitățile pe care le reprezentați! Și, pentru că lucrurile bune se fac împreună, alegeți echipa PSD, condusă de CORNELIU ȘTEFAN!

Deputat Claudia Gilia,

Președinte OFSD Dâmbovița

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița
Cod unic mandatar financiar: 21200019

About The Author

Number of Entries : 1741

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.