//
“CLUBUL VICTORIOȘILOR” A OBŢINUT, ÎNTR-UN SINGUR WEEKEND, 46 DE DIPLOME ŞI PREMII Reviewed by Momizat on . În perioada 21-25 iunie, în stațiunile Venus și Cap Aurora de pe litoral a avut loc cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului Național "Lira Litoralului", organiza În perioada 21-25 iunie, în stațiunile Venus și Cap Aurora de pe litoral a avut loc cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului Național "Lira Litoralului", organiza Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » “CLUBUL VICTORIOȘILOR” A OBŢINUT, ÎNTR-UN SINGUR WEEKEND, 46 DE DIPLOME ŞI PREMII

“CLUBUL VICTORIOȘILOR” A OBŢINUT, ÎNTR-UN SINGUR WEEKEND, 46 DE DIPLOME ŞI PREMII

În perioada 21-25 iunie, în stațiunile Venus și Cap Aurora de pe litoral a avut loc cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului Național “Lira Litoralului”, organizat de Direcția pentru Tineret și Sport Constanța, Clubul de Turism “Petrochim” Năvidari și Asociația Culturală a Coregrafilor, Scenografilor și Artiștilor Liber Profesioniști Constanța.
   Aşa cum precizează Victor Mihalache, coordonator al grupului Clubul Victorioşilor, pentru prima oară în istoria concursului, cu un total impresionant de puncte, Marele Trofeu a fost cucerit de “Clubul Victorioșilor”. Gruparea condusă de Viorica și Victor Mihalache a obținut și Trofeul probei de Istoria și Geografia Dobrogei, Premiul I la proba Culturală, Premiul III la proba Nautică, prima Mențiune la Grafică, Flora și Fauna Dobrogei și Fotografie și Mențiunea III la Proba Gastronomică. În plus, componenții Clubului Victorioșilor au primit un total de 32 de diplome de Onoare și de Excelență, precum și premiile pentru cei mai mici participanți: Mateo Gresoi (2 luni) și Anastasia Lungu (1 an și 5 luni). Tot la “Lira Litoralului”, la inițiativa lui Victor Mihalache, alături de zeci de colegi din întreaga țară, membrii mici și mari ai “Clubului Victorioșilor” au sărbătorit, pe 24 iunie, Ziua Universală a Iei.
   În acest timp, în județul Dâmbovița, Bianca Mutu a obținul premiul I la muzică populară și Premiul Special al juriului la muzică ușoară la Festivalul “Iedera – un colț de rai”, iar Ana Maria Olteanu a cucerit Premiul I la Festivalul Național “Liga Campionilor”, organizat la Constanța de Mihai Trăistariu.
Alte două “victorioase” se află la manifestări în străinătate. Tașnadi Nora a primit Premiul I la muzică ușoară și premiul II la muzică populară la festivalul “EuroKids”, desfășurat în Maiori (Italia), iar Viorela Stoian a evoluat în cadrul unui spectacol desfășurat la “Disneyland” Paris.
   Așadar, vara “Victorioșilor” a demarat în trombă, cu nu mai puțin de 46 de diplome și premii obținute într-un singur week-end.

About The Author

Number of Entries : 1083

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.