//
„CLUBUL VICTORIOŞILOR” – „COLECŢIE” DE PREMII, ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI Reviewed by Momizat on . Pentru "Clubul Victorioşilor" semne bune anul are, 2015 începând cu multe "întâmplări" interesante pentru componenții Grupului Național "Clubul Victorioşilor", Pentru "Clubul Victorioşilor" semne bune anul are, 2015 începând cu multe "întâmplări" interesante pentru componenții Grupului Național "Clubul Victorioşilor", Rating: 0
You Are Here: Home » Cultura » „CLUBUL VICTORIOŞILOR” – „COLECŢIE” DE PREMII, ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI

„CLUBUL VICTORIOŞILOR” – „COLECŢIE” DE PREMII, ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI

„CLUBUL VICTORIOŞILOR” – „COLECŢIE” DE PREMII, ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI
Pentru „Clubul Victorioşilor” semne bune anul are, 2015 începând cu multe „întâmplări” interesante pentru componenții Grupului Național „Clubul Victorioşilor”, aşa cum spune şi Victor Mihalache, coordonator al acestei inimoase echipe. O vizită de documentare în Marea Britanie a Vioricăi şi a lui Victor Mihalache a marcat debutul activităților. Apoi, la Blaj, în județul Alba, „victorioşii” au obținut patru premii frumoase: un loc III la creație gimnaziu, prin Florentina Păun şi un loc III, un premiu special din partea Consiliului local Blaj ( la creație liceu ) şi premiul I la recitare, prin Roxana Clopotaru, la Festivalul Național „Ocrotiți de Eminescu”.A urmat Tabăra de Film şi Televiziune, în cadrul căreia se realizează filmul serial „Căzuți din cer” şi partea a doua a Proiectului Caragiale.Pe 7 februarie, în cadrul Festivalului Internațional „Gala Melody Star”, desfăşurat în sala de spectacole a Colegiului Național „Dinu Lipati” din Bucureşti, reprezentanții Clubului Victorioşilor au adus la Târgovişte o „recoltă” bogată de premii: un premiu I şi două premii speciale ( Selena Bobeică ), un premiu II ( Alexandra Ciucu ) şi două premii III ( Elena Molea şi Roxana Clopotaru ). Un mini-festival „Eminescu” şi o ediție specială dedicată Micii Uniri au fost emisiuni de televiziune realizate de copiii şi adolescenții de la „Clubul Victorioşilor” şi se află în pregătire mini-festivalul Grigore Vieru. Invitații la festivaluri din România, Bulgaria, Ucraina şi Belarus vor fi onorate în lunile următoare.

Dar cum calendarul a ajuns abia la luna februarie, ne aşteptăm ca în lunile rămase din anul 2015 „victorioşii” să-şi îmbogăţească palmaresul cu alte premii importante.
CLUB VICT clubul vict

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.