//
CNI A LANSAT LICITAȚIA PENTRU ASFALTAREA DRUMULUI CĂTRE CARTIERUL MALURI DIN PUCIOASA Reviewed by Momizat on . „Licitația pentru stabilizarea, consolidarea și modernizarea drumului DC 8 a fost lansată de către CNI!”, a scris pe pagina sa de Facebook primarul orașului Puc „Licitația pentru stabilizarea, consolidarea și modernizarea drumului DC 8 a fost lansată de către CNI!”, a scris pe pagina sa de Facebook primarul orașului Puc Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » CNI A LANSAT LICITAȚIA PENTRU ASFALTAREA DRUMULUI CĂTRE CARTIERUL MALURI DIN PUCIOASA

CNI A LANSAT LICITAȚIA PENTRU ASFALTAREA DRUMULUI CĂTRE CARTIERUL MALURI DIN PUCIOASA

CNI A LANSAT LICITAȚIA PENTRU ASFALTAREA DRUMULUI CĂTRE CARTIERUL MALURI DIN PUCIOASA

„Licitația pentru stabilizarea, consolidarea și modernizarea drumului DC 8 a fost lansată de către CNI!”, a scris pe pagina sa de Facebook primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana. „Un vis poate prea îndepărtat pentru locuitorii cartierului MALURI prinde contur”, a completat edilul.

Investiția are o valoare de aproape 14 milioane de lei (inclusiv TVA), iar pentru aceasta, au fost făcute studii geologice și hidrologice. „Au fost găsite soluții la toate problemele existente pe traseul DC8 (deloc puține). Investiția constă în efectuarea unor importante lucrări ”de artă” , pentru stabilizarea, consolidarea solului și preluarea apelor pluviale, urmând ca, la final, după toate aceste operațiuni, să se efectueze asfaltarea drumului!”, a subliniat primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

Termenul de depunere a ofertelor are ca dată limită 25 octombrie 2021, iar termenul pentru proiectare și execuție este de doar 12 luni.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.