//
COLEGIUL ECONOMIC „ION GHICA” DIN TÂRGOVIŞTE, PREMIUL DE EXCELENŢĂ ACORDAT DE INSTITUTUL EUROPEAN DIN ROMÂNIA Reviewed by Momizat on . În cadrul conferinţei cu tema „Reforma UE și viitoarea perspectivă multianuală. Noi priorități, noi obiective? Provocări pentru țările din Europa Centrală și de În cadrul conferinţei cu tema „Reforma UE și viitoarea perspectivă multianuală. Noi priorități, noi obiective? Provocări pentru țările din Europa Centrală și de Rating: 0
You Are Here: Home » Educatie » COLEGIUL ECONOMIC „ION GHICA” DIN TÂRGOVIŞTE, PREMIUL DE EXCELENŢĂ ACORDAT DE INSTITUTUL EUROPEAN DIN ROMÂNIA

COLEGIUL ECONOMIC „ION GHICA” DIN TÂRGOVIŞTE, PREMIUL DE EXCELENŢĂ ACORDAT DE INSTITUTUL EUROPEAN DIN ROMÂNIA

COLEGIUL ECONOMIC „ION GHICA” DIN TÂRGOVIŞTE, PREMIUL DE EXCELENŢĂ ACORDAT DE INSTITUTUL EUROPEAN DIN ROMÂNIA

În cadrul conferinţei cu tema „Reforma UE și viitoarea perspectivă multianuală. Noi priorități, noi obiective? Provocări pentru țările din Europa Centrală și de Est”, care a fost organizată recent la Bucureşti sub egida Institutului European din România (IER), în parteneriat cu Ambasada Republicii Polone, a avut loc festivitatea de decernare a Premiilor de Excelenţă IER pentru promovarea spiritului şi valorilor europene, ediţia a VII-a.

În acest an, au fost aduse în atenția publicului interesat de domeniul afacerilor europene școlile și liceele din România cu rezultate deosebite în proiectul ”Școala Europeană” și Direcția Generală Învățământ Preuniversitar din cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, promotorul și coordonatorul acestui proiect.

Una dintre cele (doar) șapte unităţi de învăţământ din ţară premiate pentru  promovarea spiritului şi valorilor europene este Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgovişte, desemnat de cinci ori  Şcoală Europeană, din 2004 până în prezent, dat exemplu de reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale, ai IER şi ai MENCS pentru numeroasele, variatele şi valoroasele proiecte europene pe care le-a iniţiat şi derulat.

La eveniment au  participat reprezentanţi oficiali din România și din alte state membre ale Uniunii Europene, precum şi reputaţi experţi şi analişti specializaţi în domeniul afacerilor europene.

Colegiul Economic a fost reprezentat Suzana Ilie, director, Carmen Rădulescu – director adjunct și Dumitru Cristian – elev.

Acest premiu este o nouă confirmare a muncii şi dăruirii depuse în această unitate de învăţământ de către toţi membrii comunităţii şcolare (profesori, elevi, părinţi, operatori economici – parteneri de practică, autorităţi locale).

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.