//
COMPANIA DE APĂ: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI POTABILE ÎN COMUNA VÂRFURI Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că în data de 09.06.2022, între orele 08:00-16:00, se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Vârfuri, pentru efectuarea luc COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că în data de 09.06.2022, între orele 08:00-16:00, se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Vârfuri, pentru efectuarea luc Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » COMPANIA DE APĂ: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI POTABILE ÎN COMUNA VÂRFURI

COMPANIA DE APĂ: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI POTABILE ÎN COMUNA VÂRFURI

COMPANIA DE APĂ: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI POTABILE ÎN COMUNA VÂRFURI

COMUNICAT DE PRESĂ

Vă informăm că în data de 09.06.2022, între orele 08:0016:00, se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Vârfuri, pentru efectuarea lucrărilor de modernizare la sistemul de alimentare cu apă potabilă de către Primaria Vârfuri.

Vor fi afectate circa 450 Gospodării.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

About The Author

Number of Entries : 1690

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.