//
COMPANIA DE APĂ – ANUNȚ ÎN PRIVINȚA PROIECTLUI DE SUPLIMENTARE A DEBITULUI DE APĂ A SISTEMULUI PUBLIC DIN VALEA MARE Reviewed by Momizat on . COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » COMPANIA DE APĂ – ANUNȚ ÎN PRIVINȚA PROIECTLUI DE SUPLIMENTARE A DEBITULUI DE APĂ A SISTEMULUI PUBLIC DIN VALEA MARE

COMPANIA DE APĂ – ANUNȚ ÎN PRIVINȚA PROIECTLUI DE SUPLIMENTARE A DEBITULUI DE APĂ A SISTEMULUI PUBLIC DIN VALEA MARE

COMPANIA DE APĂ – ANUNȚ ÎN PRIVINȚA PROIECTLUI  DE SUPLIMENTARE A DEBITULUI DE APĂ A SISTEMULUI PUBLIC DIN VALEA MARE

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului/nu se supune evaluării adecvate/ nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Suplimentarea debitului de apă a sistemului public de alimentare cu apă în comuna Valea Lunga, județul Dâmbovița”propus a se realiza în comuna Valea Lungă, sat Bacești, str. Principală, jud. Dambovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la A.P.M Dambovița din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr.1, jud. Dambovița, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00-16.00, precum și la următoarea adresă de internet http://www.apmdb.anpm.ro/ .

Publicul interesat poate inainta comentarii/observații, la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.