//
COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE: ”UNII NU ÎNȚELEG ROLUL REȚELEI DE CANALIZARE” Reviewed by Momizat on . În aria de exploatare a rețelelor de canalizare ale Companiei de Apa Târgoviște-Dâmbovița, unii consumatori nu înțeleg să respecte rolul rețelei de canalizare d În aria de exploatare a rețelelor de canalizare ale Companiei de Apa Târgoviște-Dâmbovița, unii consumatori nu înțeleg să respecte rolul rețelei de canalizare d Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE: ”UNII NU ÎNȚELEG ROLUL REȚELEI DE CANALIZARE”

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE: ”UNII NU ÎNȚELEG ROLUL REȚELEI DE CANALIZARE”

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE: ”UNII NU ÎNȚELEG ROLUL REȚELEI DE CANALIZARE”

În aria de exploatare a rețelelor de canalizare ale Companiei de Apa Târgoviște-Dâmbovița, unii consumatori nu înțeleg să respecte rolul rețelei de canalizare de a prelua apele uzate și arunca diverse deșeuri solide în rețeaua interioară de evacuare a apelor uzate menajere, deșeuri care blochează fluxul normal, se arată într-un comunicat de presă transmis de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița.

Este extrem de important ca populația să înțeleagă efectele nocive ale poluării, aceasta afectează deopotrivă sănătatea umană dar și ecosistemul. Facem apel la toți consumatorii să nu arunce deșeuri în rețeaua de canalizare și să respecte regulile elementare de utilizare a sistemului, precizează reprezentanții companiei.

Doicesti – zona Colonie blocuri

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.