//
COMPLEXUL NAŢIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ”, PREZENT LA TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN DE LA ROMEXPO Reviewed by Momizat on . Târgul Cadourilor de Crăciun cu decoraţiuni şi suveniruri specifice sezonului, are loc în perioada 7 - 11 decembrie, la Romexpo Bucureşti. Cei interesaţi să par Târgul Cadourilor de Crăciun cu decoraţiuni şi suveniruri specifice sezonului, are loc în perioada 7 - 11 decembrie, la Romexpo Bucureşti. Cei interesaţi să par Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » COMPLEXUL NAŢIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ”, PREZENT LA TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN DE LA ROMEXPO

COMPLEXUL NAŢIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ”, PREZENT LA TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN DE LA ROMEXPO

COMPLEXUL NAŢIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ”, PREZENT LA TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN DE LA ROMEXPO

Târgul Cadourilor de Crăciun cu decoraţiuni şi suveniruri specifice sezonului, are loc în perioada 7 – 11 decembrie, la Romexpo Bucureşti. Cei interesaţi să participe vor putea găsi decoraţiuni de Crăciun, produse textile, dulciuri, cafea şi ceaiuri, precum şi obiecte decorative.

Complexul Național Muzeal ”Curtea Domnească” este prezent la Târgul de Crăciun cu expoziția intitulată”Școala de altădată” în cadrul căreia este reconstituită o sală de clasă de la începutul sec. XIX , în care vizitatorii pot poposi și vor putea scrie scrisori către Moș Crăciun, folosi instrumente de altădată (pana de gâscă, tocuri cu peniță) și pot participa la atelierele de confecționat felicitări de Crăciun și podoabe de brad.

Obiectivul evenimentului este acela de a atrage peste 250 de expozanți producători sau importatori direcți care vor să intre în contact direct cu publicul cumpărător, având posibilitatea de a vinde direct către aceștia la prețuri speciale, în ton cu sărbătorile de iarnă.

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.