//
COMUNA FINTA: BACTERII COLIFORME ŞI E.COLI ÎN REŢEAUA DE APĂ Reviewed by Momizat on . Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa a constatat că există bacterii coliforme şi E.Coli în reţeaua de distribuire a apei potabile în comuna Finta şi a oprit liv Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa a constatat că există bacterii coliforme şi E.Coli în reţeaua de distribuire a apei potabile în comuna Finta şi a oprit liv Rating: 0
You Are Here: Home » Educatie » COMUNA FINTA: BACTERII COLIFORME ŞI E.COLI ÎN REŢEAUA DE APĂ

COMUNA FINTA: BACTERII COLIFORME ŞI E.COLI ÎN REŢEAUA DE APĂ

COMUNA FINTA: BACTERII COLIFORME ŞI E.COLI ÎN REŢEAUA DE APĂ

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa a constatat că există bacterii coliforme şi E.Coli în reţeaua de distribuire a apei potabile în comuna Finta şi a oprit livrarea apei începând din data de 11 mai. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a hotărât ca, timp de 5 zile, să fie efectuate lucrări pentru igienizarea reţelelor şi a bazinelor de acumulare.

În această perioadă în care este oprită furnizarea apei, cetăţenii  vor putea să procure apa necesară de la autocisternele puse la dispoziţie de ISU Dâmboviţa şi de Compania de Apă, amplasate la sediul primăriei Finta.

Până acum, nu au fost înregistrate îmbolnăviri din cauza apei.

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa le recomandă cetăţenilor din zonă să nu folosească apa în scop potabil imediat după reluarea furnizării. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (72 de ore), se recomandă fierberea apei utilizate în scop potabil timp de 10 minute.

About The Author

Number of Entries : 1690

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.