//
CONFERINȚĂ DE ALEGERI LA PSD DÂMBOVIȚA – CORNELIU ȘTEFAN, RECONFIRMAT ÎN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ORGANIZAȚIEI Reviewed by Momizat on . În cadrul Conferinței județene de alegeri a PSD Dâmbovița, desfășurată în prezența a importanți și numeroși lideri social democrați, printre care s-a numărat și În cadrul Conferinței județene de alegeri a PSD Dâmbovița, desfășurată în prezența a importanți și numeroși lideri social democrați, printre care s-a numărat și Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » CONFERINȚĂ DE ALEGERI LA PSD DÂMBOVIȚA – CORNELIU ȘTEFAN, RECONFIRMAT ÎN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ORGANIZAȚIEI

CONFERINȚĂ DE ALEGERI LA PSD DÂMBOVIȚA – CORNELIU ȘTEFAN, RECONFIRMAT ÎN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ORGANIZAȚIEI

CONFERINȚĂ DE ALEGERI LA PSD DÂMBOVIȚA – CORNELIU ȘTEFAN, RECONFIRMAT ÎN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ORGANIZAȚIEI

În cadrul Conferinței județene de alegeri a PSD Dâmbovița, desfășurată în prezența a importanți și numeroși lideri social democrați, printre care s-a numărat și președintele PSD Marcel Ciolacu, și a peste 3000 de delegați din județ, Corneliu Ștefan a fost reconfirmat în funcția de președinte al Organizației Județene a PSD Dâmbovița. Alături pe Marcel Ciolacu, președintele PSD, au participat la evenimentul politic Paul Stănescu, secretar general al partidului, a miniștrilor PSD: Gabriela Firea, Petre Daea, Sorin Grindeanu, Marian Spătaru, Lucian Romașcanu, Adrian Câciu, europarlamentarul Victor Negrescu, secretarul general al Guvernului, Marian Neacșu, prefectului județului, Claudia Gilia, parlamentarii PSD Dâmbovița: Titus Corlățean, Ionuț Vulpescu, Radu Popa, Carmen Holban, Marian Țachianu.

Corneliu Ştefan va face echipa la conducerea PSD Dâmbovița împreună cu prim-vicepreședintele Titus Corlățean și cei 16 vicepreşedinţi: Ionuț Săvoiu, Ionuț Bănică, Luciana Cristea, Georgeta Dincă, Constantin Miu, Radu Popa, Mihai Istrate, lon Pavel, Constantin Ana, Liviu Vasilescu, Emanuel Spătaru, Claudia Gilia, Ionuț Vulpescu, Dorinel Soare, Marian Ṭachianu, Bogdan Tița. De asemenea, din Biroul Executiv mai fac parte: Cătălin Rădulescu, Carmen Holban, Dumitru Barbu, Andrei Tudora, Stroe Constantin, Constantin Ionuț și Cristian Stan în funcţia de secretar executiv.

Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița: „În 2019, PSD Dâmbovița era pe locul doi în județ și pe locul trei la alegerile europarlamentare în municipiul Târgoviște. În 2020, în PSD Dâmbovița s-a scris istorie. Cunoașteți cu toții în ce direcție mergea Organizația noastră și împreună cu dumneavoastră, împreună cu toți aleșii locali și nu în ultimul rând, la îndemnul dâmbovițenilor, am vrut să schimbăm direcția greșită în care se îndrepta organizația noastră. Era pentru prima dată când la noi în Organizație, în 30 de ani, au avut loc alegeri într-o competiție internă. Am câștigat alegerile în februarie 2020 împreună cu dumneavoastră, repet, și în 2020 am avut alegeri locale și alegeri parlamentare. După locul 3 cu Municipiul Târgoviște în 2019 la europarlamentare, Partidul Social Democrat a câștigat funcția de primar în Municipiului Târgoviște cu 65% și, nu în ultimul rând, am fost pe locul 2 în țară la scorul politic, la funcția de primar. Tot la alegerile locale am câștigat Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, 17 consilieri județeni, avem majoritate în Consiliul Județean, 2 vicepreședinți, 63 de localități conduse de primarii noștri: Municipiul Târgoviște, Municipiul Moreni, orașele Pucioasa și Fieni și 59 de comune. Și tot în 2020 am câștigat alegerile parlamentare, 5 mandate din cele 10: un senator și 4 deputați. Și astăzi vă mulțumesc pentru tot efortul pe care l-ați depus în anul 2020! Din punct de vedere al scorului politic, PSD Dâmbovița a plecat de la un scor de 32% în 2019 și am câștigat în 2020 alegerile locale cu un scor de aproape 47%. Eu personal, în fața dumneavoastră, mi-am luat trei angajamente: în primul rând, să aduc organizația PSD Dâmbovița acolo unde îi era locul, adică pe primul loc. Și suntem pe primul loc astăzi… Eu împreună cu colegii mei am introdus cuvântul ECHIPĂ și al treilea obiectiv de care mă voi ocupa în continuare – nu o să auziți niciodată cuvântul eu, ci NOI. NOI am muncit, NOI am câștigat”.

Marcel Ciolacu, președinte PSD: „Noi suntem singurul partid care ține cu adevărat cu România și cu românii, asta este marea diferență între noi și restul. Noi suntem partidul care apărăm creștinismul în România. Noi suntem partidul care apărăm tinerii și familiile. (…) Știm cu toții că după ce am câștigat alegerile au făcut tot ce a trebuit ca să nu participăm la actul de guvernare. Au avut un calcul greșit, pentru că după o perioadă scurtă au venit și a trebuit ca noi, PSD, să ne implicăm și să încercăm să aducem claritatea și responsabilitatea actului de guvernare. Nu aveam cum să stăm deoparte într-un moment atât de dificil prin care trecea România, după o criză pandemică gestionată rușinos, cu vieți pierdute din incompetență, indolență, necunoștință și neputință. Ne aflam în pragul unei crize sociale, aveam o criză deja energetică anunțată, o criză economică și un război care se prefigura la frontiera României. Eu sunt convins că împreună cu colegii mei am luat decizia corectă de a intra în actul de guvernare. (…) PSD va trece România cu bine prin toate aceste crize. PSD este singurul partid din România capabil să gestioneze aceste crize suprapuse. Să nu credeți că, după ce vom depăși aceste crize, toată lumea ne va aplauda sau ne va întâmpina cu flori. În schimb, toată lumea și toți românii ne vor respecta și cred că acest lucru este cel mai important. Românii vor ști cel mai bine pe cine să voteze în anul 2024, în funcție de cât de mult vom comunica și de soluțiile pe care le vom aduce ca să depășească România această perioadă. Sunt ferm convins să în anul 2024 președintele României va fi un președinte de stânga. (…) Eu vreau, în mod deosebit, să-i mulțumesc lui Corneliu Ștefan pentru ceea ce a reușit în Dâmbovița, sper ca și echipa de la București să se ridice la înălțimea așteptărilor dumneavoastră, suntem o echipă și veți vedea că am învățat cu toții din greșeli și, împreună, vom reuși să demonstrăm și să arătăm românilor că suntem Partidul Social Democrat, partidul care are soluții nu numai perioade ușoare, ci mai ales pentru perioadele cele mai complicate”, a subliniat liderul social democrat.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.