//
CONFERINȚĂ DE ALEGERI OFSD DÂMBOVIȚA – DEPUTATUL CARMEN HOLBAN A PRELUAT CONDUCEREA ORGANIZAȚIEI Reviewed by Momizat on . Cu unanimitate de voturi, din această seară, deputat Carmen Holban a preluat conducerea Organizației de Femei a PSD Dâmbovița, în cadrul Conferinței de alegeri Cu unanimitate de voturi, din această seară, deputat Carmen Holban a preluat conducerea Organizației de Femei a PSD Dâmbovița, în cadrul Conferinței de alegeri Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » CONFERINȚĂ DE ALEGERI OFSD DÂMBOVIȚA – DEPUTATUL CARMEN HOLBAN A PRELUAT CONDUCEREA ORGANIZAȚIEI

CONFERINȚĂ DE ALEGERI OFSD DÂMBOVIȚA – DEPUTATUL CARMEN HOLBAN A PRELUAT CONDUCEREA ORGANIZAȚIEI

CONFERINȚĂ DE ALEGERI OFSD DÂMBOVIȚA – DEPUTATUL CARMEN HOLBAN A PRELUAT CONDUCEREA ORGANIZAȚIEI

Cu unanimitate de voturi, din această seară, deputat Carmen Holban a preluat conducerea Organizației de Femei a PSD Dâmbovița, în cadrul Conferinței de alegeri la care au participat peste 500 de femei social- democrate, eveniment găzduită de Cinematograful Independența din municipiul Târgoviște.

Echipa de 12 vicepreședinți are următoarea componență: Luciana Cristea, Doina Boboacă, loana Radu, Georgeta Dincă, Cornelia Stan, Cerasela Roşoiu, Mioara Costache, Mirela Bărăscu, Luisa Bărboiu, Adina Stoican, Georgeta Popa şi Virginia Ivaşcu.

-Secretar executiv: Ionela Șerban.

La eveniment au participat Corneliu Ștefan – președintele PSD Dâmbovița și CJD, Carmen Avram – europarlamentar, Maria Lazăr – secretar general al OFSD, Luciana Cristea – vicepreședinte CJD și președinte OFSD Târgoviște, Daniel Cristian Stan – secretarul general al PSD Dâmbovița, Ioan Vulpescu – deputat, Simona Bucura Oprescu – vicepreședinte OFSD, Mirela Elena Adomnicăi – vice lider al grupului PSD Camera Deputaților, Marian Țachianu – deputat, Radu Popa – deputat.

Claudia Gilia, fost președinte OFSD Dâmbovița, prefect al județului: „Mi-am promis că nu voi lăsa emoțiile să mă stăpânească, dar cine mă cunoaște știe că era un pariu dinainte pierdut. Pentru că, dacă e să nu-mi poată reproșa cineva ceva, este faptul că pun enorm de mult suflet în tot ce fac și încerc să-i „molipsesc” și pe cei din jurul meu. Pun suflet și bună-credință. Suflet și seriozitate. Suflet și multă muncă. A fost oglinda în care m-am privit și m-am judecat în toată această perioadă de președinte al OFSD Dâmbovița, una dintre cele mai frumoase pe care le-am experimentat în lumea politică. E drept, m-ați ajutat să-mi fie foarte ușor. Pentru că, dragile mele, voi mi-ați arătat întotdeauna drumul drept pe care să mergem înainte”.

Deputat Carmen Holban, noul președinte OFSD Dâmbovița: „Tot ceea ce vedeți în fața dumneavoastră sunt femei puternice. Nu ne place să vorbim de ce vom face, ci de ce facem și ce am făcut. De aceea, programul nostru va fi vizibil. Obiectivele OFSD Dâmbovița pentru următorii ani se vor sincroniza cu obiectivele generale ale Partidului Social Democrat astfel încât toate acțiunile noastre, fie că este vorba de cele cu caracter politic sau electoral sau cu caracter social, cultural să răspundem nevoilor societății să punem în centrul preocupărilor noastre cetățeanul și comunitatea din care face parte. OFSD Dâmbovița va continua să deruleze activitățile curente prilejuite de diferitele sărbători. De asemenea continuarea bunelor practici dobândite de organizația noastră în ceea ce privește acțiunile caritabile, de solidaritate cu persoanele care se află în situații dificile va reprezenta un alt palier al preocupărilor noastre. Activitățile și acțiunile se vor îndrepta către latura politică și electorală deoarece în anul 2024 vom avea patru scrutine electorale extrem de importante pentru PSD. În acest sens ne-am propus acțiuni de consolidare a OFSD Dâmbovița acțiuni de atragere de doi membri și simpatizante, organizare de întruniri politice cu fiecare organizație în vederea întocmirii de liste cu propuneri de candidate”.

Corneliu Ștefan, președinte CJD și PSD Dâmbovița: ,,Vreau să le dau o veste mai puțin bună colegilor din PSD – bărbați, în sensul că de astăzi avem o problemă mare în organizație… Am sprijinit cu toată tăria și am spus … vrem organizație puternică de femei la Dâmbovița și uitați că o avem. Avem organizație puternică, avem organizație cu doamne și domnișoare puternice, avem organizație din care dumneavoastră faceți parte și care și-a spus cuvântul la bătăliile politice pe care le-am avut în județul Dâmbovița, fapt pentru care eu astăzi vă mulțumesc din suflet. La Dâmbovița eu sunt primul președinte al Organizației PSD Dâmbovița care am propus o femeie prefect, chiar dacă la Dâmbovița am susținut necondiționat, fără să negociez cu președinții de organizații, toate doamnele care s-au bătut în organizațiile dumnealor să candideze pe listele noastre în fiecare organizație locală și nu în ultimul rând voi susține și în perioada următoare, necondiționat, chiar dacă îmi creez eu o problemă în organizație alături de primarii mei… voi susține necondiționat  cât mai multe doamne și domnișoare pe listele noastre pentru anul 2024. (…) Pentru 2024 avem un an electoral fără precedent, un an în care vom avea 4 rânduri de alegeri, europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Cu excepția alegerilor prezidențiale, unde nu cred că noi, cei de la Dâmbovița vom  fi în măsură să susținem un candidat și mai ales femeie, targetul dumneavoastră pentru noua conducere a organizației de femei este acela de a sprijini cât mai multe doamne și domnișoare pe toate listele de alegeri. Voi fi principalul susținător pentru a susține cât mai multe doamne și domnișoare în cele 89 de localități. Voi sprijini doamnele și domnișoarele  care vor să se implice la nivel județean să candideze alături de mine pe lista de la CJD. Nu în ultimul rând, voi sprijini pentru a candida în Parlamentul României. Vă mai fac o provocare, de aici, din această sală, să plece și o doamnă sau domnișoară  europarlamentar, de aici de la Dâmbovița…”

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.