//
CONSILIUL JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA, AJUTOR FINANCIAR PENTRU CONSTRUIREA UNEI GRĂDINIŢE ÎN REPUBLICA MOLDOVA Reviewed by Momizat on . Paşii cei mai importanţi care pot fi făcuţi pentru strângerea legăturilor dintre românii de dincoace şi de dincolo de Prut îi constituie faptele concrete. Una d Paşii cei mai importanţi care pot fi făcuţi pentru strângerea legăturilor dintre românii de dincoace şi de dincolo de Prut îi constituie faptele concrete. Una d Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » CONSILIUL JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA, AJUTOR FINANCIAR PENTRU CONSTRUIREA UNEI GRĂDINIŢE ÎN REPUBLICA MOLDOVA

CONSILIUL JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA, AJUTOR FINANCIAR PENTRU CONSTRUIREA UNEI GRĂDINIŢE ÎN REPUBLICA MOLDOVA

CONSILIUL JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA, AJUTOR FINANCIAR PENTRU CONSTRUIREA UNEI GRĂDINIŢE ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Paşii cei mai importanţi care pot fi făcuţi pentru strângerea legăturilor dintre românii de dincoace şi de dincolo de Prut îi constituie faptele concrete. Una dintre acestea o reprezintă şi decizia Consiliului Judeţean Dâmboviţa de a se implica în construirea unei grădiniţe în Raionul Ialoveni, pentru copiii din satul Ruseştii Noi. Acordul de finanţare a acestui proiect a fost semnat la Târgovişte, în prezenţa unei delegaţii din partea Raionului Ialoveni şi a conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa. La întâlnire au mai participat Erich Agnes – directorul Bibliotecii Judeţene IH Rădulescu din Târgovilte, Ionuţ Lăscaie – directorul Direcţiei Judeţene de Cultura, Ovidiu Cîrstina – directorul Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească, dar şi primari din judeţul Dâmboviţa.

Proiectul de finanţare a fost aprobat într-o şedinţa a Consiliului Judeţean, care a avut loc luna trecută. Potrivit acordului, Dâmboviţa va constribui cu suma de 195.000 de euro pentru construirea grădiniţei amintite, Raionul Ialoveni adăgând, pentru realizarea acestui obiectiv, 80.000 euro.

Termenul de realizare a acestui proiect este de doi ani, banii urmând să fie alocaţi în două tranşe.

Acordul de finanţare a fost semnat de Anatolie Dimitriu – preşedintele Raionului Ialoveni şi Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.