//
CONSTANTIN ANA, CANDIDAT LA PRIMĂRIA PUCIOASA, CRITICI DURE LA ADRESA PRIMARULUI BĂDĂU, PE TEMA APEI POTABILE Reviewed by Momizat on . Prezent la o conferinţă de presă a PSD Dâmboviţa, consilierul judeţean Constantin Ana, candidat la funcţia de primar al oraşului Pucioasa, a readus în atenţie t Prezent la o conferinţă de presă a PSD Dâmboviţa, consilierul judeţean Constantin Ana, candidat la funcţia de primar al oraşului Pucioasa, a readus în atenţie t Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » CONSTANTIN ANA, CANDIDAT LA PRIMĂRIA PUCIOASA, CRITICI DURE LA ADRESA PRIMARULUI BĂDĂU, PE TEMA APEI POTABILE

CONSTANTIN ANA, CANDIDAT LA PRIMĂRIA PUCIOASA, CRITICI DURE LA ADRESA PRIMARULUI BĂDĂU, PE TEMA APEI POTABILE

CONSTANTIN ANA, CANDIDAT LA PRIMĂRIA PUCIOASA, CRITICI DURE LA ADRESA PRIMARULUI BĂDĂU, PE TEMA APEI POTABILE

Prezent la o conferinţă de presă a PSD Dâmboviţa, consilierul judeţean Constantin Ana, candidat la funcţia de primar al oraşului Pucioasa, a readus în atenţie teme încă „fierbinţi” ale localităţii amintite: calitatea apei potabile şi modul în care administraţia oraşului a înţeles să se poziţioneze în găsirea unor soluţii.

Taxând ceea ce numeşte „ipocrizia primarului Bădau”, Constantin Ana a prezentat în conferinţa de presă o copie a ofertei electorale cu care actualul edil s-a prezentat în campania din 2008, în faţa alegătorilor din oraş. Una dintre promisiunile cu valoare de obiectiv administrativ, cu care Dănuţ Bădău venea în faţa alegătorilor, cerându-le votul, suna astfel: „Voi amenaja barajul Ialomiţa ca lac pentru agrement şi activităţi sportive, odată cu alimentarea cu apă potabilă a oraşului Pucioasa din surse de apă montane”. 

Pe marginea acestei promisiuni a primarului Bădău, Constantin Ana a spus: „Campania a trecut, promisiunile dânsului au fost uitate. Nici faptul că problemele legate de calitatea apei au fost reale, semnalate mai întâi prin închiderea păstrăvăriei din oraşul Pucioasa, apoi, în mai 2011, când s-a golit lacul de acumulare şi s-a constatat că gradul de colmatare este de 70% – nici acest fapt nu l-a făcut să se trezească din reverie pe domnul primar. Atât de mulţumit a fost de calitatea apei, încât, în 2012, când şi-a făcut noul program, a uitat de acest aspect şi a dispărut din oferta dânsului”.

Consilierul judeţean a criticat şi atitudinea primarului Bădău faţă de iniţiativa Prefecturii şi a Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Cele două instituţii au înaintat un proiect de hotărâre de guvern care viza o soluţie rapidă: o conductă între Berevoieşti şi Pucioasa, care să ocolească barajul. Primarul Bădău nu s-a raliat acestui demers, preferând să înainteze guvernului o petiţie intitulată „Nu mai vrem să bem apă din barajul de la Pucioasa”. Constantin Ana a adăugat: „Puciosenii nu pot trăi la nesfârşit acest calvar! (…) E penibil să trăim ca în Evul Mediu”.

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.