//
CONTAINERE ÎNCĂLZITE ÎN ZONA DE TRIAJ A PACIENŢILOR ŞI SUSPECŢILOR COVID-19, LA SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ TÂRGOVIŞTE Reviewed by Momizat on . Trei ansambluri modulare de containere încălzite au fost achiziționate și amplasate în incinta sediului central al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte Trei ansambluri modulare de containere încălzite au fost achiziționate și amplasate în incinta sediului central al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » CONTAINERE ÎNCĂLZITE ÎN ZONA DE TRIAJ A PACIENŢILOR ŞI SUSPECŢILOR COVID-19, LA SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ TÂRGOVIŞTE

CONTAINERE ÎNCĂLZITE ÎN ZONA DE TRIAJ A PACIENŢILOR ŞI SUSPECŢILOR COVID-19, LA SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ TÂRGOVIŞTE

CONTAINERE ÎNCĂLZITE ÎN ZONA DE TRIAJ A PACIENŢILOR ŞI SUSPECŢILOR COVID-19, LA SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ TÂRGOVIŞTE

Trei ansambluri modulare de containere încălzite au fost achiziționate și amplasate în incinta sediului central al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, la Ambulatoriul de specialitate (44 mp), în Policlinică și la Unitatea Primiri Urgențe (75 mp) dar și la Secția de Boli Infecțioase (75 mp). Valoarea totală a achiziției este de 369 348,25 lei. Containerele sunt destinate pentru zona de triaj a pacienţilor Covid-19.

         Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședintele Luciana Cristea, administratorul public al județului, Cristian Avanu, managerul SJUT, Claudiu Dumitrescu, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a declarat: Așa cum am promis din prima zi de mandat, prioritatea numărul unu, atât pentru mine, cât și pentru toți colegii mei din Consiliul Județean Dâmbovița, este și va rămâne Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. De la prima vizită, împreună cu conducerea spitalului, cu medicii, cu asistenții, cu personalul administrativ, am promis dâmbovițenilor că, în perioada de iarnă, vom avea pentru cei care sunt suspecți sau diagnosticați cu Covid 19 condiții mai bune și vom desființa corturile de triaj și vom aduce containere încălzite.

Astăzi se montează primul container în curtea Spitalului de Urgență. Până vineri le vom monta pe toate, inclusiv la secția de boli infecțioase, valoarea tuturor containerelor fiind aproximativ 370.000 lei și, cu siguranță, vom avea multe alte investiții la Spitalul Județean de Urgență. Vreau să îi mulțumesc domnului director pentru implicare și pentru mobilizarea de care a dat dovadă împreună cu conducerea spitalului. În același timp, vreau să mulțumesc și domnului primar al municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, pentru sprijinul acordat.   

         În această perioadă, la Unitatea de Primiri Urgențe a SJUT se prezintă, zilnic, aproximativ 150 de pacienți cu suspiciune de Covid-19, pentru testul PCR și investigații medicale.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.