//
CONTRACTE SEMNATE PENTRU MORENI ȘI COJASCA Reviewed by Momizat on . Alte două unități de învățământ din Dâmbovița beneficiază de finanțate pentru îmbunătățirea condițiilor de studiu. În prezența președintelui Consiliului Județea Alte două unități de învățământ din Dâmbovița beneficiază de finanțate pentru îmbunătățirea condițiilor de studiu. În prezența președintelui Consiliului Județea Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » CONTRACTE SEMNATE PENTRU MORENI ȘI COJASCA

CONTRACTE SEMNATE PENTRU MORENI ȘI COJASCA

CONTRACTE SEMNATE PENTRU MORENI ȘI COJASCA

Alte două unități de învățământ din Dâmbovița beneficiază de finanțate pentru îmbunătățirea condițiilor de studiu. În prezența președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu și a directorului Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat, au fost semnate contractele de finanţare pentru două proiecte care se vor derula în municipiul Moreni și în Cojasca.

contracte scoli cojasca bun

Proiectul „Modernizare sală de sport cu 300 de locuri la Liceul Tehnologic Petrol Moreni”  are o valoare totală de 4.851.745,24 lei, din care valoarea eligibilă este de 2.650.022,96 lei. Contractul de finanţare vizează îmbunătăţirea calităţii procesului educaţional şi creşterea gradului de confort pentru cei 750 de elevi înscrişi la Liceul Tehnologic Petrol. În opt luni, cu ajutorul fondurilor nerambursabile Regio, se vor executa lucrări de modernizare la sala de sport cu 300 de locuri a unităţii de învăţământ preuniversitar din municipiul Moreni.

Cel de-al doilea proiect, denumit „Extindere şcoala – Fântânele”, se va derula pe o perioadă de un an şi are o valoare totală de 1.285.248,81 lei.  Cojasca, în calitate de beneficiar, şi-a propus ca prin acest proiect să extindă pe orizontală unitatea şcolară din satul Fântânele, în continuare clădirii existente. Astfel, prin aceast proiect se dorește asigurarea accesului la învăţământ de calitate pentru cei peste 360 de elevi din învăţământul primar şi gimnazial.

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.