//
CORNELIU ŞTEFAN, PREŞEDINTELE ALES AL CONSILIULUI JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA, LA FINALUL MANDATULUI DE DEPUTAT: „AU FOST PATRU ANI PLINI, CU MULTE REALIZĂRI” Reviewed by Momizat on . La încheierea mandatului de deputat, survenită în urma alegerii sale în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţea Dâmboviţa , Corneliu Ștefan a declarat: „Pu La încheierea mandatului de deputat, survenită în urma alegerii sale în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţea Dâmboviţa , Corneliu Ștefan a declarat: „Pu Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » CORNELIU ŞTEFAN, PREŞEDINTELE ALES AL CONSILIULUI JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA, LA FINALUL MANDATULUI DE DEPUTAT: „AU FOST PATRU ANI PLINI, CU MULTE REALIZĂRI”

CORNELIU ŞTEFAN, PREŞEDINTELE ALES AL CONSILIULUI JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA, LA FINALUL MANDATULUI DE DEPUTAT: „AU FOST PATRU ANI PLINI, CU MULTE REALIZĂRI”

CORNELIU ŞTEFAN, PREŞEDINTELE ALES AL CONSILIULUI JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA, LA FINALUL MANDATULUI DE DEPUTAT: „AU FOST PATRU ANI PLINI, CU MULTE REALIZĂRI”

La încheierea mandatului de deputat, survenită în urma alegerii sale în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţea Dâmboviţa , Corneliu Ștefan a declarat: „Puține sunt lucrurile cu care poți compara sentimentul că ai muncit pentru țara ta!

Am încheiat una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea din punct de vedere profesional, aceea de deputat, funcție pe care, astăzi, am părăsit-o după 4 ani de mandat.

Au fost ani plini, cu multe realizări, a fost o luptă continuă pentru a aduce un plus în viața românilor, iar pentru acest lucru am pus la dispoziția oamenilor toate cunoștințele și priceperea mea.

Pot spune cu mândrie că am făcut parte din echipa social-democrată din Camera Deputaților, care a pus umărul la cea mai bună guvernare din ultimii 30 de ani.

O perioadă s-a încheiat astăzi, alta urmează să înceapă cât de curând!”, a precizat președintele social-democraților dâmbovițeni.

În privinţa mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ștefan a spus: „Acum voi fi și mai aproape de dâmbovițeni, în calitate de Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Vom face multe lucruri bune împreună în următorii 4 ani. Avem planuri mari pentru județul nostru, idei realizabile, care au însă nevoie de un lucru pe care eu îl consider foarte important și definitoriu pentru următorii 4 ani: munca de echipă.

TOŢI suntem responsabili pentru viitorul județului nostru, iar Consiliul Județean Dâmbovița va fi partenerul tuturor dâmbovițenilor”.

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.