//
COVID-19. 4 APRILIE: DATELE ZILEI Reviewed by Momizat on . Până astăzi, 4 aprilie, ora 12.00, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.613 de cazuri de persoane infectate cu virusul noul coronavirus. Dintre persoane Până astăzi, 4 aprilie, ora 12.00, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.613 de cazuri de persoane infectate cu virusul noul coronavirus. Dintre persoane Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » COVID-19. 4 APRILIE: DATELE ZILEI

COVID-19. 4 APRILIE: DATELE ZILEI

COVID-19. 4 APRILIE: DATELE ZILEI

Până astăzi, 4 aprilie, ora 12.00, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.613 de cazuri de persoane infectate cu virusul noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 329 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 140 persoane diagnosticate cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș și Mehedinți, au decedat.

Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică, în judeţul Dâmboviţa, sunt 27 de persoane confirmate cu COVID-19. Până acum, în judeţ, se ştie de 22 de cazuri, inclusiv două decese. Este posibil ca diferenţa să fie reprezentată de persoane depistate ”pozitiv”, care sunt tratate în unităţi sanitare din alte judeţe.

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 1.479 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 53 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea  fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Ieri, 3 aprilie, 9 tone de materiale sanitare, constând în 200.000 de măști FFP2, au ajuns în România din China. Aceste materiale vor fi distribuite spitalelor desemnate pentru gestionarea cazurilor confirmate cu noul coronavirus, cu prioritate către cele aflate în județe cu un număr mare de persoane confirmate pozitiv.

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.