//
COVID-19: CJSU DÂMBOVIŢA LE RECOMANDĂ CETĂŢENILOR SĂ POARTE MĂŞTI DE PROTECŢIE Reviewed by Momizat on . În cursul zilei de astăzi, 8 aprilie, a fost aprobată hotărârea CJSU Dâmboviţa prin care li se recomandă locuitorilor ca, atunci când se deplasează în afara loc În cursul zilei de astăzi, 8 aprilie, a fost aprobată hotărârea CJSU Dâmboviţa prin care li se recomandă locuitorilor ca, atunci când se deplasează în afara loc Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » COVID-19: CJSU DÂMBOVIŢA LE RECOMANDĂ CETĂŢENILOR SĂ POARTE MĂŞTI DE PROTECŢIE

COVID-19: CJSU DÂMBOVIŢA LE RECOMANDĂ CETĂŢENILOR SĂ POARTE MĂŞTI DE PROTECŢIE

COVID-19: CJSU DÂMBOVIŢA LE RECOMANDĂ CETĂŢENILOR SĂ POARTE MĂŞTI DE PROTECŢIE

În cursul zilei de astăzi, 8 aprilie, a fost aprobată hotărârea CJSU Dâmboviţa prin care li se recomandă locuitorilor ca, atunci când se deplasează în afara locuinţei sau a gospodăriei, să-şi acopere nasul şi gura cu mască, inclusiv cu mască improvizată din eșarfe sau fulare. Totodată, conform hotărârii CJSU, recomandarea se aplică și la intrarea în toate spațiile publice, spațiile comerciale, instituții publice, agenți economici și entități care derulează activitate cu publicul, farmacii, piețe agroalimentare și mijloace de transport public.

Şi până acum, în marea lor majoritate, dâmboviţenii au purtat măşti de protecţie. Rămâne de văzut dacă ”recomandarea” stabilită prin hotărârea CJSU îi va convinge pe toţi locuitorii judeţului să se protejeze în acest fel, atunci când merg la serviciu sau la cumpărături.

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.