//
COVID-19. DÂMBOVIŢA, 15 MARTIE – CORTURI DE TRIAJ EPIDEMIOLOGIC ÎN CURTEA SPITALELOR Reviewed by Momizat on . În cursul  acestei zile, voluntarii şi directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, Raul Pavelescu, au răspuns solicitărilor de a monta  în curtea Spitalului Municipal Mo În cursul  acestei zile, voluntarii şi directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, Raul Pavelescu, au răspuns solicitărilor de a monta  în curtea Spitalului Municipal Mo Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » COVID-19. DÂMBOVIŢA, 15 MARTIE – CORTURI DE TRIAJ EPIDEMIOLOGIC ÎN CURTEA SPITALELOR

COVID-19. DÂMBOVIŢA, 15 MARTIE – CORTURI DE TRIAJ EPIDEMIOLOGIC ÎN CURTEA SPITALELOR

COVID-19. DÂMBOVIŢA, 15 MARTIE – CORTURI DE TRIAJ EPIDEMIOLOGIC ÎN CURTEA SPITALELOR

În cursul  acestei zile, voluntarii şi directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, Raul Pavelescu, au răspuns solicitărilor de a monta  în curtea Spitalului Municipal Moreni  şi a Spitalului Orăşenesc  Pucioasa, corturi pentru triajul pacienților. Astfel, cei care sunt suspecţi de coronavirus, cu simptome specifice, vor fi investigaţi în acele corturi pentru a nu infecta pacienţii care ajung cu alte afecţiuni la Urgenţe. În acest mod, vor fi protejate şi cadrele medicale.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Basarab I Dâmboviţa a asigurat două corturi de triaj pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

În judeţul Dâmboviţa, nu sunt înregistrate, cel puţin deocamdată, persoane infectate cu COVID 19.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.