//
COVID-19, DÂMBOVIŢA, 21 MARTIE. DATELE ZILEI Reviewed by Momizat on . Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică al judeţului Dâmboviţa, informează că la această dată, în județ, se află în izolare la domiciliu 1004 persoa Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică al judeţului Dâmboviţa, informează că la această dată, în județ, se află în izolare la domiciliu 1004 persoa Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » COVID-19, DÂMBOVIŢA, 21 MARTIE. DATELE ZILEI

COVID-19, DÂMBOVIŢA, 21 MARTIE. DATELE ZILEI

COVID-19, DÂMBOVIŢA, 21 MARTIE. DATELE ZILEI

Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică al judeţului Dâmboviţa, informează că la această dată, în județ, se află în izolare la domiciliu 1004 persoane asimptomatice, 215 persoane au ieșit din izolare la domiciliu, iar 38  se află în carantină, în spațiile identificate în acest sens. Faţă de cele 54 de locuri disponibile  (dintre care 38 sunt ocupate pentru nevoia de carantină instituționalizată) a fost suplimentată capacitatea de cazare cu un număr de 26 de locuri.  
În ultimele 24 de ore, au acționat pe raza județului Dâmbovița 184 de patrule ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, dintre care 38 mixte cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița “Mircea cel Bătrân” în scopul verificării respectării măsurii de izolare la domiciliu. 
Totodată, au  fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 3000 de lei.
În continuare, pe raza întregului județ, sunt desfășurate activități, pentru verificarea și identificarea persoanelor care încalcă măsura izolării la domiciliu.
Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză.
Au fost înregistrate astăzi 17 apeluri, până în acest moment, la numărul de telefon 0730.013381 în cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Dâmbovița, efectuate de către șoferi de tir și persoane aflate în izolare la domiciliu în județul Dâmbovița.
  Totodată, în cursul zilei de astăzi, dintre cele 800 de măști disponibile pentru județul Dâmbovița, au fost distribuite prin Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița 100 de măști de protecție pentru Secția de Boli Infecțioase Târgoviște și 200 pentru Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița.

Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică al judeţului Dâmboviţa nu mai oferă informaţii legate de numărul persoanelor testate pentru Covid-19.

About The Author

Number of Entries : 1240

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.