//
COVID-19. DÂMBOVIŢA: 32 DE ANGAJAŢI AI SC ARCTIC GĂEŞTI, INFECTAŢI CU NOUL CORONAVIRUS Reviewed by Momizat on . Ca urmare a identificării de către DSP Dâmboviţa a două cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS Co-V-2 în data de 7 şi  9.05.2020, la nivelul S.C. Arctic S.A. Găe Ca urmare a identificării de către DSP Dâmboviţa a două cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS Co-V-2 în data de 7 şi  9.05.2020, la nivelul S.C. Arctic S.A. Găe Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » COVID-19. DÂMBOVIŢA: 32 DE ANGAJAŢI AI SC ARCTIC GĂEŞTI, INFECTAŢI CU NOUL CORONAVIRUS

COVID-19. DÂMBOVIŢA: 32 DE ANGAJAŢI AI SC ARCTIC GĂEŞTI, INFECTAŢI CU NOUL CORONAVIRUS

COVID-19. DÂMBOVIŢA: 32 DE ANGAJAŢI AI SC ARCTIC GĂEŞTI, INFECTAŢI CU NOUL CORONAVIRUS

Ca urmare a identificării de către DSP Dâmboviţa a două cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS Co-V-2 în data de 7 şi  9.05.2020, la nivelul S.C. Arctic S.A. Găeşti, unitatea a decis testarea profilactică a tuturor contacţilor de muncă din hala de producţie “asamblare uşi”.

         Testările efectuate la primii 100 de salariaţi au evidenţiat pozitivarea a 32 de persoane, care nu prezentau simptomatologie specifică COVID 19 şi care nu au fost contacţi apropiaţi cu cele douăcazuri de îmbolnăvire, conform definiţiei de caz.

         DSP Dâmboviţa a  dispus dirijarea celor 32 de persoane către Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Totodată, au fost identificaţi toţi contacţii intradomicilari şi s-a dispus măsura izolării acestora la domiciliu timp de 14 zile, cu monitorizare medicală, conform metodologiei în vigoare.

         Pentru investigarea epidemiologică extinsă, având în vedere apariţia de noi cazuri pozitive asimptomatice, în cursul dimineţii, două echipe din cadrul D.S.P. Dâmboviţa s-au deplasat la sediul societăţii comerciale.

         Va continua testarea profilactică a întregului colectiv de salariaţi, care işi desfasoară activitatea în cadrul aceleiaşi hale de producţie.

         Se vor menţine măsurile dispuse anterior, încă de la apariţia primului caz de îmbolnăvire .

         S-a impus închiderea liniilor de producţie 3 şi 4, schimbul 1, începând de astăzi 15 mai 2020, până luni 18 mai 2020, timp în care vor fi efectuate operaţiuni de dezinfecţie generală cu operator specializat.

         Ancheta epidemiologică este în derulare.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.