//
COVID-19 – DSP DÂMBOVIŢA A ÎNCEPUT TESTAREA PERSONALULUI DIN CENTRELE REZIDENŢIALE Reviewed by Momizat on . Începând cu  data de 22 aprilie 2020, Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a extins acţiunea de testare pentru depistarea COVID-19, a personalului din toate c Începând cu  data de 22 aprilie 2020, Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a extins acţiunea de testare pentru depistarea COVID-19, a personalului din toate c Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » COVID-19 – DSP DÂMBOVIŢA A ÎNCEPUT TESTAREA PERSONALULUI DIN CENTRELE REZIDENŢIALE

COVID-19 – DSP DÂMBOVIŢA A ÎNCEPUT TESTAREA PERSONALULUI DIN CENTRELE REZIDENŢIALE

COVID-19 – DSP DÂMBOVIŢA A ÎNCEPUT TESTAREA PERSONALULUI DIN CENTRELE REZIDENŢIALE

Începând cu  data de 22 aprilie 2020, Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a extins acţiunea de testare pentru depistarea COVID-19, a personalului din toate centrele rezidenţiale pentru persoane vârstnice din judeţul Dâmboviţa. În această primă etapă va fi testat personalul aflat în autoizolare preventivă la domiciliu, conform Ordonanţei militare numărul 8/2020. Pentru această acţiune, au fost mobilizate mai multe echipe de specialişti din cadrul DSP, care, până la acest moment, au reuşit să preleveze probe de la peste 200 de angajaţi ai acestor centre.

Precizăm că această acţiune a fost demarată în scopul prevenirii apariţiei unor focare iar reluarea activităţii angajaţilor respectivi va fi permisă numai după obţinerea rezultatului negativ al probei recoltate.

DSP Dâmboviţa supraveghează activitatea din aceste centre pentru bătrâni, ţinând cont de faptul că beneficiarii acestora reprezintă o categorie vulnerabilă şi totodată, monitorizează cu atenţie evoluţia fiecărui caz înregistrat în judeţul nostru.

About The Author

Number of Entries : 1515

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.