//
EXPLOZIILE DE LA CREVEDIA – BILANȚUL DEZASTRULUI: 58 DE VICTIME Reviewed by Momizat on . Potrivit ISU Dâmbovița, în urma exploziilor de la stația GPL din comuna Crevedia, produsă în seara zilei de 26 august, sunt 58 de victime - 8 victime după prima Potrivit ISU Dâmbovița, în urma exploziilor de la stația GPL din comuna Crevedia, produsă în seara zilei de 26 august, sunt 58 de victime - 8 victime după prima Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » EXPLOZIILE DE LA CREVEDIA – BILANȚUL DEZASTRULUI: 58 DE VICTIME

EXPLOZIILE DE LA CREVEDIA – BILANȚUL DEZASTRULUI: 58 DE VICTIME

EXPLOZIILE DE LA CREVEDIA – BILANȚUL DEZASTRULUI: 58 DE VICTIME

Potrivit ISU Dâmbovița, în urma exploziilor de la stația GPL din comuna Crevedia, produsă în seara zilei de 26 august, sunt 58 de victime – 8 victime după prima explozie, dintre care 1 persoană decedată în urma unui infarct, fără arsuri și 7 rănite (3 cu arsuri transportate la Spitalul Clinic de Urgență București, 4 cu arsuri transportate la Spitalul Bagdasar – Arseni); 50 de victime după a doua explozie, dintre care 3 persoane rănite transportate la UPU Târgoviște, 47 de persoane la unități sanitare din București, cu arsuri și traumatisme. Din totalul victimelor, 43 de persoane sunt cadre ale MAI (39 pompieri, 2 polițiști și 2 jandarmi).

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne, în prezența premierului României, Marcel Ciolacu, și a ministrului afacerilor interne, Cătălin Predoiu, a fost constituită o celulă de criză care a reunit și reprezentanți ai Ministerului Sănătății.

Primii pacienți vor fi transferați cu o aeronavă aflată în dotarea MApN, la o unitate sanitară din Bruxelles, urmând ca pe parcursul zilei să se realizeze și altele, în vederea efectuării intervențiilor medicale de specialitate.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.